FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu

Back On Track Ridestrømper

Produkt-ID: 31236

DKK 234,00
(Prisen er inkl. moms)
Back On Track Ridestrømper
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back On Track Ridestrømper
DKK 234,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Ridestrømper
Beskrivelse

Beskrivelse

Kolde, smertende eller hævede fødder - problemer som de fleste kender til. Vi får meget god respons fra vores kunder på vores strømper, som også kan bruges om natten. Back on Tracks virkning er at sætte gang i blodcirkulationen, således at man holdes varm dag og nat.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

terapeutiske sokker
0 Likes

Giv disse sokker en 5-stjerne! Jeg har haft smerter i højre fod i nogen tid. Kræver sandsynligvis operation for tredje gang! Alligevel gav sokkerne faktisk komfort i de første to timer! Jeg bestiller et par flere par til at have på mellem vaskecyklusserne!

Størrelse: Normal
Store sokker!
0 Likes

Jeg fik disse til bare at prøve mine fødder / ankler. Min ene ankel har altid været on og off smerter især i sadlen. Min smerte er væk takket være dette produkt. Jeg har det godt igen i sadlen!

Størrelse: Normal
Tilbage på sporstrømper
0 Likes

De sidder godt i benet. Vidunderligt varmt i ridestøvler med Back on track indlægssåler.

Størrelse: Normal
Strømper er en overraskende godbid!
0 Likes

Jeg fandt, at disse sokker fungerede godt for mig. Jeg har gigt i mine fødder og har haft to operationer for at korrigere skader i min venstre fod, så jeg leder altid efter lidt lindring fra smerter, stivhed og betændelse. Jeg tog disse sokker op for at prøve efter at have set nogle dramatiske resultater i min hest fra at bruge BOT-produkterne på ham. Først blev jeg lidt skuffet over, at de ikke var højere eller kortere - Jeg var bekymret på grund af deres midterste kalvehøjde, at de ville falde ned - men til min behagelige overraskelse holder de sig pænt hele dagen og efter gentagne anvendelser! De var heller ikke ubehageligt varme, selvom jeg prøvede dem på en super varm udstillingsdag. Jeg forventede ikke et mirakel, men jeg bemærkede mindre hævelse, stivhed og ømhed efter en dag på mine fødder! Jeg er en stærk troende.

Størrelse: Normal
Strålende sokker
0 Likes

Smukke sokker, de er dejlige at have på. Jeg som er en frysepind synes sokkerne var helt fremragende

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.