Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Back On Track Ridestrømper

Produkt-ID: 31236

DKK 234,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back On Track Ridestrømper
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back On Track Ridestrømper
DKK 234,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Ridestrømper
Beskrivelse

Beskrivelse

Kolde, smertende eller hævede fødder - problemer som de fleste kender til. Vi får meget god respons fra vores kunder på vores strømper, som også kan bruges om natten. Back on Tracks virkning er at sætte gang i blodcirkulationen, således at man holdes varm dag og nat.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fremragende sokker
1 Likes

Disse sokker har vanvittigt dejlig blød fornemmelse. Med disse sokker fryser fødderne ikke, og der er ingen information om betændelse. Personligt kunne jeg virkelig godt lide det, prisen var rigtig for kvaliteten. Jeg anbefaler!

Meget glad
1 Likes

Efter et kompliceret ankelbrud køber jeg strømperne for at teste effekten. Min oplevelse er, at de både opvarmes og lindrer, og jeg sover hos dem nu om natten. Jeg ser frem til at bære dem, og især på dage, hvor ankelen er hævet og smertefuld. Anbefales til alle med ankelsygdomme og kolde fødder. Vil bestemt købe flere af produkterne.

0 Likes

Synd at de virkelig dyre sorte på banesokker har så dårlig pasform! Efter 10 minutter er hælene i højden på læggen. Jeg ville ikke have forventet et så dyrt produkt. Vi vil derfor afstå fra at bestille en anden sok til vores klub ,

Lidt skuffet
0 Likes

Jeg er den første til at erkende, at jeg har ledproblemer - ankler, knæ, håndled, ryg. Det plager mig. Så da jeg så, at BOT tilbyder nogle produkter, der hævdede at hjælpe med at lindre nogle af smerterne, og fremme varme og øget cirkulation til de ramte led, sprang jeg af chancen for at få udbytte af deres forskning. Jeg købte sokkerne og satte dem på, en dag, to dage, tre dage, og ventede på at føle en slags forskel fra de sokker, jeg normalt bærer. Jeg bar dem som instrueret, men fandt overhovedet ingen forskel. Ingen. Jeg havde købt deres handsker for et stykke tid tilbage og fandt heller ingen ændringer med handskerne, skønt jeg troede, at jeg måske ikke havde dem på, så længe jeg skulle. Jeg har købt produkter til min hest og bruger dem, men sætter spørgsmålstegn ved deres effektivitet. BOT-produkterne er ikke billige, så hver investering, jeg har foretaget, er blevet overvejet godt og gjort i lyset af BOT-påstandene, billederne, der hævder at vise temperaturændringer efter at have båret BOT-produkterne, og attesterne. Jeg var virkelig skuffet over, at hverken sokker eller handsker gjorde en forskel. Jeg håber, det er anderledes med de produkter, jeg har købt til min hest, men jeg tror, at sokkerne kan have været det sidste køb, jeg vil foretage. Jeg vil meget gerne være overbevist om, at jeg tager fejl, da den indsats, som dette selskab lægger på sine produkter, virker så velment.

0 Likes

Jeg købte disse for at varme op, men på mit eget sted løber "kraften" ud, selv i de små frost, tæerne fryser, selvom uldsokker og gode sko. Det vil sige, ikke egnet til opvarmningsformål, andre kvaliteter, som jeg ikke kan bedømme korrekt, når jeg ikke rigtig lider af symptomer, føler på en eller anden måde, at anklene er mere elastiske. Men de har en dejlig følelse af høj kvalitet og forbliver frisk, selvom ikke i mellem.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.