Arnica Gel, 500g

DKK 199,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.50 kg (DKK 398,00 / kg)
Yderligere 10% EKSTRA rabat på din ordre
Kopier kode: SUMMER10
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 30.06.2022. Ikke gyldig for mærkene 30.06.2022 Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Kølende og opstrammende gel.


ARNICA LEG GEL indeholder arnica-ekstrakt som er standardiseret og stabiliseret for at sikre, at de aktive ingredienser ikke inaktiveres af kemiske reaktioner forårsaget af eksponering for lys og varme. ARNICA LEG GEL er en hurtigvirkende kølende og opstrammende gel til skinneben, sener og bindevæv hos væddeløbs- og konkurrenceheste. Det kan bruges før og efter træning.Det kan også anvendes i tilfælde af slag og stød. ARNICA LEG GEL indeholder også aloe vera-ekstrakt som er ekstremt gavnligt for hunden. Det renser, fugter, opstrammer og beskytter huden. Dets astringerende og nærende egenskaber gør huden mere modstandsdygtig overfor skadelige stoffer i miljøet.


Teknisk beskrivelse:


Oprenset vand, isopropyl alkohol, glycerol, arnica-ekstrakt, aloe vera-ekstrakt, polysorbat 80, triethanolamin, phenoxyethanol, carbomer, chlorocresol, E 131.


Produkt-ID: 302270

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.