FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu

Horze kombineret lædersadel.

Produkt-ID: 14270

DKK 2.290,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze kombineret lædersadel.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze kombineret lædersadel.
DKK 2.290,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze kombineret lædersadel.
DKK 2.290,00
Horze sadelpose
DKK 206,10 DKK 229,00
Horze kombineret lædersadel.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ægte lædersadel til begyndere til en fornuftig pris.


En komfortabel sadel i ægte læder og til en fornuftig pris! Fås i to farver. Sadlen har træbom og er uldstoppet. Det er en ordentlig medium-standard sadel velegnet til alle ryttere. N=31 cm, W=32 cm, XW=33 cm.


Egenskaber:


  • Kombineret lædersadel.
  • Enkle knæstøtter.
  • Masser af støtte.

Teknisk beskrivelse:


Ægte læder.


Vaskeanvisning:


Aftørres med varmt vand for at fjerne snavs og sved, påfør derefter læderrens.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Komfortabel er ikke mulig
0 Likes

For det menneskelige Pi er sandsynligvis den mest behagelige og for hesten er han upåklagelig. Derudover virkelig kort til korte heste ... top

Størrelse: Normal
sadel
1 Likes

Sadlen sad godt på hesten. Vi bruger mere end 2 måneder 3-4 gange om ugen. Kun i beskrivelsen er det skrevet, at lenok er af træ, men faktisk er det plast. Derfor er sadlen lys.

Størrelse: Normal
Sadel, som jeg anbefaler
1 Likes

Jeg købte denne sadel for 6 år siden nu, og den er stadig i fremragende stand og altid så behagelig, jeg anbefaler den stærkt .. Lille budget, det giver mulighed for at have hans sadel til billigt og holder virkelig godt i tid.

Størrelse: Normal
sadel
3 Likes

Denne sadel tiltrækkes netop af det faktum, at det er læder, der lovede at være dobbelt slidbestandigt, fordi læderprodukter, som det er sædvanligt, holder meget længere. I princippet var denne sadel tilfreds med det faktum, at det er lavet af læder af høj kvalitet, og alle sømme er godt syet, på baggrund af dette kan jeg sige følgende: Sadlen er værd at være opmærksom, og selvom der er et valg mellem en simpel sadel og en læder, bestemt læder. Leveret af vejen hurtigt tiltrækkede sadlen ikke kun mig, men også en ven, der også beskæftiger sig med heste. At sidde i det er behageligt, gnider intet, perfekt lavet til rytteren, hvilket naturligvis glæder sig.

Størrelse: Normal
komfortabel
2 Likes

God dag Jeg købte en Horze Saddle i din store online butik til en fantastisk pris. Billigere end i almindelige butikker Det er meget holdbart, robust, behageligt til arbejde med en ung hest. Vi valgte omhyggeligt størrelsen ved hjælp af en høflig konsulent. Kom op på tidspunktet for hesten. Vi vil fortsætte med at købe udstyr fra dig i en specialforretning.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.