Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze kombineret lædersadel.

Produkt-ID: 14270

DKK 2.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze kombineret lædersadel.
DKK 2.090,00
Horze sadelpose
DKK 229,00
Horze kombineret lædersadel.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ægte lædersadel til begyndere til en fornuftig pris.


En komfortabel sadel i ægte læder og til en fornuftig pris! Fås i to farver. Sadlen har træbom og er uldstoppet. Det er en ordentlig medium-standard sadel velegnet til alle ryttere. N=31 cm, W=32 cm, XW=33 cm.


Egenskaber:


  • Kombineret lædersadel.
  • Enkle knæstøtter.
  • Masser af støtte.

Teknisk beskrivelse:


Ægte læder.


Vaskeanvisning:


Aftørres med varmt vand for at fjerne snavs og sved, påfør derefter læderrens.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

29 Likes

Meget flot, blød sadel. Komfortable stop, bløde puder passer tæt på hesten. Et meget praktisk udvalg af størrelser giver dig mulighed for at vælge en sadel bag på hesten. Desværre er der ingen størrelser for brede rygge. Meget smuk brun sadel

sadel
26 Likes

denne sadel er fantastisk, det har været to år, at jeg har det, det er fantastisk og meget behageligt. Jeg anbefaler det

22 Likes

Jeg havde denne sadel i brun til min fødselsdag, for 1 år siden, jeg bruger den to gange om ugen, og den er perfekt! Ikke engang behov for at "bryde" i 20 timer som enhver anden ny sadel, bare 5 timer er nok! Vi ser ikke særlig godt på billedet, men der er en orange kantning rundt om sædet (bare for det brune sadel)!

10 Likes

Smuk sadel der ligger godt på hesten. For at rytteren sidder godt takket være Pauschen.

planke
10 Likes

Hallen har bred, glat kanal og jævnt polstret, bløde puder. Det er også relativt smukt at se på. Puderne er dækket med noget tyndt læder og vil strække sig over tid. Anbefal at holde sadlen så tør som muligt, køb dig gerne en tur på sadeldækslet for at beskytte sadlen. Desværre er sædet hårdt som en træplanke og opleves også som stivt. Sædet er også dækket med tyndt læder, og efter bare lidt ridning føles det som om dette læder vil være meget strakt og dermed "løs" efter kort tid. Hallen er godt placeret på heste med en svag sving og har masser af handlingsrum. Læderet er frygteligt tørt, og her skal du bare smøre sadlen gentagne gange, indtil det ikke længere er tørt. Vær opmærksom på, at sadlen pletter meget, når du smører. Dårligt bange for, at sadelens holdbarhed reduceres kraftigt på grund af det tørre læder. Nogle korte hætter med hensyn til sædet størrelse. Regelmæssigt er min anbefaling: Spar dine penge til en dyrere og bedre hall.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.