« Tilbage / Hest / Sadelunderlag / Sadelpads / Korrigeringspads

Horze Horze ProComfort pad

RRP: -13% Rabat
DKK 199,00
RRP: DKK 229,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 22 )
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Off-White
Off-White Horze ProComfort pad
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Denne pad vil forme sig efter hestens ryg og give støtte og komfort hvor det kræves.

Når du har brug ekstra støtte under sadlen og mere beskyttelse til hestens ryg, behøver du ikke andet end denne stødabsorberende pad. Denne ProComfort pad er fremstillet af Memory Foam - et plastisk materiale, der former sig langsomt efter sadlens facon og hestens ryg. Materialet gør, at sadelpad'en ligger fast og fordeler rytterens vægt jævnt over hestens ryg. Den er beklædt med blød, aftagelig teddy-fleece for øget komfort og let afvaskning.

Egenskaber:

  • Memory Foam pad'en udfylder rummet mellem sadlen og hestens ryg
  • Korrigerer balance og position og giver ekstra støtte hvor det er nødvendigt
  • Aftagelig fleecebetræk lynes af for vask
  • Pad'en former sig efter ​​sadlen og hesten
  • Stødabsorberende
  • Fordeler vægten jævnt over hestens ryg
  • Vil ikke klumpe sammen eller kollapse
  • Betrukket med blød teddyfleece
  • Horze logo på toppen
  • 53,5 cm længde, 30 cm bredde

Teknisk beskrivelse:

Hvad er Memory Foam?NASA udviklede Memory Foam i 1966 for at øge sikkerheden og komforten i flyhynder. Memory foam er en blanding af polyurethan, der forøger viscositet og densitet. Skummets tryksensitivitet former sig hurtigt efter formen af en krop som, hvilket resulterer i komfort og jævn vægtfordeling. Produkter af Memory Foam giver komfort, stabilitet og ortopædiske fordele, og giver trykaflastning når det anvendes som sæde.

Vaskeanvisning:

Betræk: Maskinvask, lunkent vand. Ingen blegemidler. Lufttørres flatliggende. Når det er næsten tørt, puffes det op - om ønsket - op i tørretumbler i et par minutter. Skum: Vaskes kun hvis det er nødvendigt. Brug en vandslange til at mætte skummet, vrid for at fjerne overskydende vand. Stræk pad'en forsigtigt til rette position. Lufttørres flatliggende. Må ikke maskinvaskes eller tumbles.

Produkt-ID: 17625

Læs anmeldelser:

Farve: