MSM, 4000g

DKK 929,00
Prisen er inkl. moms
4 kg (DKK 232,25 / kg)
Spar 14 % på din bestilling
Kopier kode: WINTER-SALE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.01.2022.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Forbedrer iltning og rehabilitering MSM Methylsulfonylmethan er en naturlig svovl-baserede væsentlige stof, der findes kun i den friske afgrøde. Fundamentet for stof skabt i verdenshavene , hvor det frigives til gas og stiger i atmosfæren. Effekt af ozon og UV-lys omdanner det til DMSO2 (MSM ), som falder ned med regnvand. For heste er græs, den vigtigste kilde. MSM er en vigtig del af celle dannelse i kroppen og omfatter genopbygning af brusk, sener, bindevæv , muskler, knogler og pels . Det er også en vigtig byggesten i kroppens produktion af aminosyrer , proteiner, enzymer og hormoner. Organisk svovl findes i hver celle i kroppen, med andre ord, en af de vigtigste komponenter i en velfungerende krop. MSM hjælper med at gøre cellevægge mere gennemtrængelige for udveksling af næringsstoffer og affaldsprodukter. Hos MSM mangel kan være hesten lavere laktatgrænsepulsen og kan opnå mindre. Muskel opsving tager mere tid, som det fremgår af længere opvarmning gange med et stivere og ovilligare hest. Moderne dyrehold med kortere græsning og udendørs ophold, flere dage i grus paddock og året rundt ridning, har i mange tilfælde vist sig at give MSM mangel. Græsensilage, der er MSM fattige er også en grund til dette.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:30 ml pr. dag i foderet til en stor hest (550 kg). Rækker til en stor hest i 48 dage per kg produkt. Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.INGREDIENTS:Metylsulfonylmetan 100 %.


Brugsanvisning:


Nemmeste måde at finde ud af, om hesten har MSM mangel er at give kosttilskud for en uge. Hvis du føler , at hesten kræver mindre varme, bliver blødere og glattere i musklerne og hurtigt mere samarbejdsvillig i træningen - har du MSM mangel. Normalt vil en hest i videreuddannelse være fysisk klar til at arbejde efter 5-10 minutters opvarmelse. I vores test i de seneste år, udviser omkring 80% af testede heste MSM mangel. En alvorlig konsekvens af MSM mangel er, at stive muskler kan skade leddene. Fordi vi arbejder med hesten motiverende træning , fx hoppe, er der risiko for at hesten springer, selvom musklerne er ikke tilstrækkelig fleksibel og forberedt. Påvirkning af landinger og vender så bliver en stærk indflydelse i ledbrusken , som hvis det gentages kan skades. Behovet for MSM kosttilskud varierer i løbet af året og primært påvirket af hestens adgang til frisk græs og selvfølgelig mængden af træning. Alle bidrag er direkte afhængige af udbud og efterspørgsel. Mindre naturlig adgang og mere uddannelse (forbrug) øger behovet for alle næringsstoffer.


Produkt-ID: 301584

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Trikem MSM, 4000g