Cavalor Hepato Liq, 2 L

DKK 1.390,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
2 l (DKK 695,00 / l)
( 2 )
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 5 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Diætetisk foder som støtter leveren. Hestens krop skal bearbejde mange affaldsstoffer. Cavalor Hepato Liq støtter hestens metabolisme.

Brug

Affaldsstoffer fra metabolismen afgiftes eller filtreres i lever og nyrer og fjernes til sidst fra hestens krop. Hvis denne funktion fejler bliver affaldsstofferne ophobet, og lever- og nyrefunktionen ændres på særlige måder. Levercellerne får fx ikke mulighed for at regenerere(gendannes). Cavalor Hepato Liq er et præparat til heste med naturlige substanser som - i supplement til den daglige foderration - spiller en vigtig rolle i beskyttelsen og regenerationen af lever og nyrer, men som også letter arbejdet for organerne. For eksempel stimuleres frigørelsen af galdesalte. Cavalor Hepato Liq's specifikke sammensætning sikrer at disse substanser nemt absorberes. I mange tilfælde ses resultaterne tydeligt efter kun en uge. Aktive konkurrenceheste med et tæt program, gives ofte Cavalor Hepato Liq under hvileperioder mellem eller efter perioder med intens træning.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Hepato Liq indeholder urter, antioxidanter og aminosyreforbindelser (se pakning for tabelværdier).

Dosering

Fordel 20 ml over det daglige foder i en uge (dosering vist på flasken). Om nødvendigt kan dette gentages med intervaller på 21 dage. (Maksimal dosis per dyr per dag: 50 ml).

Pakning

Flaske med 2000 ml

FAQ

Produkt-ID: 25570

Læs anmeldelser:

Farve: