« Tilbage / Hest / Plejeprodukter / Vedligeholdelse af udstyr / Læderpleje

Stassek Stassek Equifix 3-phase Leather Soap, 500 ml

DKK 69,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.5 l (DKK 138,00 / l)
Spar 12 % fra 600 kr eller 16 % fra 1000 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 600kr +, spar 12%. Køb for 1000kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.06.2024.
Farve: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix 3-phase Leather Soap, 500 ml
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Aldrig mere problemer med mug på sadeludstyret!Equifix 3-phase Leather Soap er rustet til dybdegående rensning og smørende pleje af beskidt læder og til selv at udrydde mug på lædergenstande. Men det er ikke alt: takket være en særlig ingrediens er det muligt at forhindre nye mugangreb.Phase 1 rengør skånsomt og grundigt læderet samt fjerner snavs og mug.Phase 2 forsyner læderet med al den næring det trænger. Det gør læderet smidigt og mætter porerne med vitale olier.Phase 3 aktiverer en speciel beskyttende formel, som giver effektiv, langvarig beskyttelse mod bakterier og forsinker dannelsen af mug betydeligt.

Teknisk beskrivelse:

INCI: AQUA, DIETHANOLAMIDE, GLYCERINE, SEC. PARAFFIN SULFONATE, COCAMIDE DEA, PERFUME, PRESERVATIVES, MICROEMULSION OF RICINOLACIDE (>0,5%).

Produkt-ID: 25873

Læs anmeldelser:

Farve: