Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back on Track nyredækken

Produkt-ID: 24826

DKK 766,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track nyredækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track nyredækken
DKK 766,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track nyredækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Ved at bruge Back on Track-produkter når hesten arbejder, optimeres Back on Track-effekten meget mere end når hesten står stille i sin boks. Det gør den fordi hesten producerer mere varme under træning, som derefter reflekteres tilbage af Back on Tracks keramiske tekstil. Nyredækkenet er ideelt at bruge under aktivitet, hvilket gør det til et fremragende supplement til et normalt stalddækken der bruges om natten.Nyredækkenet har indvendigt tekstil af polypropylen ismeltet keramiske fibre, og udvendigt tekstil af polyester. Dækkenet er åndbart og kan tåle en vis mængde vand og fugt. Dækkenet er udstyret med halerem og rygbånd. Det kan fastgøres til sadlen med et enkelt spænde.


Teknisk beskrivelse:


Foring: 100% polypropylen keramisk tekstil, fyld: 100% polyester keramiske fibre, yderside: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes på maks 40 grader på et blidt vaskeprogram.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Gør hvad det siger, men ...
0 Likes

Definitivt har gjort en forskel for, hvor godt min hest varmer op den sidste vinter, men pasningen kunne være så meget bedre. Længden (købt den største størrelse til 18,2 t varmblod, der normalt bærer et 6'9 tæppe) er god, men der syntes ikke at være noget yderligere fald. Ideelt set bør dette komme ned mindst en anden, hvis ikke 6 tommer på hver side, så den passer som annonceret på fotos og forventet. Denne mangel på yderligere fald har gjort det helt uegnet til ridning i vinden, da det blot blæser op og rundt. Så fint til brug indendørs, men bestemt ikke til hacking. Virkelig forventede bedre til prisen.

Størrelse: Normal
ridning tæpper
0 Likes

Stor størrelse. Noget, der overraskede mig meget, siden min oplevelse er, at man skal skalere op i BT-produkter generelt. Fleece på indersiden og glat på ydersiden. Godt at bruge til vandring, men ikke egnet til at køre på banen osv. At det glider og gnister. Kunne med fordel have været fastgørelsesstropper, velcro-lukning i stedet for spænder, da disse også glider ud, og tæppet løsner.

Karina
0 Likes

Ankom meget hurtigt, perfekt størrelse, let at fastgøre på sadlen. Varer af god kvalitet, som jeg håber, vil holde min hest både varm og med til at forbedre smidigheden over ryggen.

Størrelse: Stor
God kvalitet som forventet
0 Likes

Jeg har medbragt Nierecke som et alternativ til svedtæppet til varm ridning i hallen, holder godt og glider ikke sidelæns. Længden i 155 er perfekt (normalt har jeg 140 cm), så jeg kan fastgøre tæppet godt på sadlen. Jeg synes generelt, at BOT-produkterne er meget gode og bruger dem selv. God kvalitet som forventet fra BOT.

Størrelse: Normal
God shopping
0 Likes

Ansvarlig i størrelse, forbliver godt på plads og føler sig bemyndiget alligevel. Det eneste minus er, at stropperne, der fastgøres til sadlen, er unødigt korte og har åbnet et par gange under ridning.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.