Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze Avalanche ridedækken

Produkt-ID: 24564

DKK 339,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Avalanche ridedækken
DKK 339,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Avalanche ridedækken
DKK 339,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze Avalanche ridedækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme Avalanche Pro ridedækken er et suverænt lændedækken til dine ridebehov om vinteren.


Dette varme og bløde, let forede ridedækken holder din hests lænd tildækket og forhindrer at den fryser når du træner i al slags vejr. Lændedækkenet har et indsnit ved benet for maksimal kontakt med hesten. Dette sporty og praktiske dækken fastgøres let foran på sadlen med velcro.


Egenskaber:


  • Blødt lændedækken med indsnit til benet for kontakt
  • Vandafvisende
  • Velcrolukning

Teknisk beskrivelse:


300D polyester, 250g/m² fyld.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vand ved 40°C/105°F. Lufttør for at bevare faconen.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget tilfreds
1 Likes

Meget flot nyretræk, meget tætsikkert og modstandsdygtigt. Dog er han høj nok, jeg tog en størrelse 165 cm for en hest længe nok og hejede 1m70, han går ned på halvdelen af skuldrene og dækker alt låret bagpå. Ellers er jeg meget tilfreds med produktet, intet at klage over. Jeg anbefaler!

Prisbillig og holdbar
0 Likes

Jeg har den sorte refleksvariant af dette ridebane. Det føles holdbart, har blødt foring og sidder på plads. Størrelse fuld føles normal, hesten har 145 i dynen. Jeg er tilfreds med produktet!

Mærkeligt klip
0 Likes

Det hul, som rytteren passer igennem, er alt for stort / langt. Dette gør dette kvartal stort set ineffektivt, fordi hestens ryg er eksponeret, og kun rumpen er dækket. Klippemønsteret skal ændres for at rumme en rytter, der ønsker en snugger, der passer rundt om deres bund. Jeg elsker dog det materiale, som dette kvart ark er lavet af! Det er meget holdbart og kan modstå selv de værste vejrforhold.

Elsker!
0 Likes

Jeg kan virkelig godt lide dette kvart ark, det passer min hest godt og passer godt til min sadel. Det er også en god pris og hjælper med at holde min hest varm under kolde eller regnfulde forlystelser.

Hver krone værd.
0 Likes

Jeg søgte et stykke tid på udkig efter et træningsark, der var en rimelig pris og vandtæt & jeg kan ærligt sige, at denne er stedet på! Det er polstret, som om vinteren fortsætter med at holde ham varm, mens han kører, samt være vandtæt! Min dreng ser flot ud i det, og jeg er sikker på, at han elsker det lige så meget som mig !!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.