Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze ProTrek ridedækken med fleece.

Produkt-ID: 24323

DKK 349,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze ProTrek ridedækken med fleece.
DKK 349,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze ProTrek ridedækken med fleece.
DKK 349,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze ProTrek ridedækken med fleece.
Beskrivelse

Beskrivelse

Det ultimative lændedækken med refleks til ridning i koldt, vådt vejr.


Nøglen til ridning om vinteren er komfort for både hest og rytter. Dette ridedækken med fleece vil gøre hesten glad og rideturen til en fornøjelse. Dette er ridedækkenet for de seje vinter-ryttere. Dette varme dækken har reflekskant, så du bliver set og kan være tryg under alle vejrforhold. Det let-justerbare velcro rundt om mankestykket og sadlen holder vind og væde ude. Den vandafvisende DuPont Teflon overflade udelukker muligheden for et gennemblødt dækken. Lad ikke en kold vinterdag ødelægge en god ridetur. Dette dækken er det rigtige valg til din hest hele vinteren.


Egenskaber:


  • Fleeceforing.
  • Åndbart.
  • Vandafvisende nylon.
  • DuPont Teflon coated.
  • Reflekskant der giver sikkerhed.
  • Let at justere med velcrostrop.
  • Z-logo på bagpart.

Teknisk beskrivelse:


420D nylon med vandafvisende DuPont Teflon coatning.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Lave omdrejninger, brug normalt vaskemiddel der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Kun lufttørring. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dejlig almindelig
6 Likes

Efter at have været vejrbestandig, holde vand og opvarme i frost, betragter vi det som en særlig vigtig egenskab, at det ydre stof ikke stivner i frost og forårsager skrammel og ikke ruster selv med plov. Det forreste klistermærke er holdbart og holder, selvom kædegrabet gennemsøger / bevæger sig på hesten. En anden god egenskab er, at når man kører, rammer bagagerummet / skoen ikke hele tiden, hvilket betyder, at fronten af kæden er lidt højere, og den nederste falder lavere. Pænt stilfuld neutral / reduceret, perfekt til opvarmning, venting og hjemmebrug! Materialet er også holdbart, robust og holder sig ikke til alt. Dirtsafvisende og let at rengøre! Inde fleece, der er ingen höttöstä, men åndbar! Alt i alt et meget praktisk og bestemt langvarigt ridetæppe, efter min mening til en rimelig pris.

Godt produkt
5 Likes

Dette nyretæppe er meget let at bruge, praktisk og varm til vinteren. Jeg anbefaler.

5 Likes

super godt vinter ridedækken til billige penge, kan bruges i al slag vejr, ligger godt på hesten selv i en god vestenvind som vi tit har her ved vestkysten

3 Likes

Dejlig varp, hvilket ville være rart, hvis du kunne få det i str. 165 ... :) Krigerbrud kan ikke finde pæne ridetæpper så let.

3 Likes

Dette er et god højkvalitets ridehjul. Er i daglig brug og regelmæssig vask uden at være slidt og stift. det sidder godt, mens du kører. Nemt og af og fra, mens du sidder på hesteryg. Jeg kan varmt anbefale dette til alle ryttere.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.