Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze ShowOff langærmet stævnebluse, damemodel

Produkt-ID: 32086

DKK 249,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze ShowOff langærmet stævnebluse, damemodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze ShowOff langærmet stævnebluse, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Professionel, stilig og komfortabel


Bevæg dig let med denne smukke, langærmede formsyede bluse. Sofistikeret og komfortabel med skjult lynlås i halsen og kort krave for et elegant look. Syede paneler skaber en illusion om en smallere talje for et figurvenligt udseende. Dobbeltstikninger sikrer at den sidder tæt til kroppen.

Læg disse egenskaber til det geniale mest tekstil som er strækbart og superblødt, og du får denne Horze bluse. Dette er en kundefavorit som stævnebeklædning men er også pragtfuld til hverdag.


Funktioner


 • 1/4 skjult lynlås i halsen
 • Kort krave
 • Lange ærmer
 • Broderet Horze-logo med tresting
 • Rundsyede paneler giver et smigrende look
 • Utrolig blød med den perfekte mængde stræk
 • Professionelt, appelerende look

Detajler


 • 95 % bomuld og 5 % spandex
 • Maskinvask med lignende farver
Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elsker det!
4 Likes

Efter at have fryset ned på en nylig vinterudstilling og endelig presset min dunjakke under min showjakke for at holde varmen og være i stand til at fungere nok til at komme igennem klassen, så jeg på udkig efter en ny langærmet showshirt. Jeg ville have noget udstyret, der ville give varme, men også komfort, mens jeg kørte, og selvfølgelig i kulden, der vil stribe af, så det også skulle være smart nok til at fortsætte bagefter uden at se fjollet ud, prisen måtte også være rigtig ved slutningen af dagen, dets hvide og hvide med heste forbliver ikke sådan længe! Jeg ville også have noget let at vaske og se ikke det punkt i toppe, der koster jorden med diamanter osv. Da de bare ikke vasker det samme og lader indse det, vi sveder, når vi kører varmt eller koldt. Jeg fandt dette og troede, det markerer alle kasser så værd at prøve, og jeg elsker det bare, jeg har nu konkurreret om dette i kulden og varmen og har været komfortabel på begge shows. Jeg har også taget på at bære det rundt i gården, da det vasker smukt og har min santa liste til mere i nye farver som jeg er en ivrig snowboarder, og det er hidtil den bedste baselayer, jeg har fundet!

Komfortabel og praktisk
3 Likes

Denne tekniske shirt er en fantastisk tilføjelse til enhver samling. Jeg bærer det under min showfrakke med en slips. Det ser også godt ud alene. Det passer perfekt ikke nødvendigt at justere en størrelse. Jeg har endda båret det i et køligt morgenløb 10 k! Det holdt mig varm og tør.

3 Likes

Jeg købte det på hesteshowet i Paris for et år siden, og det er virkelig godt. Meget solid, ret æstetisk og især meget behagelig (elastisk stof så godt til bevægelse). Meget god værdi for pengene.

2 Likes

Ikke en enorm fan af hvidt, men dette vaskes super let! Elsker materialet, og pasningen er stor.

Horze konkurrence bluse
1 Likes

Brugt af 6 af vores ryttere i universitetskonkurrencen Ile-de-France, forført produktet straks af dets komfort, dets æstetik og dets vedligeholdelse. Produkt, der helt sikkert vil udstyre alle vores konkurrenter næste år, mere end tredive studerende.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.