Mid Season SALE
LeMieux
LeMieux

LeMieux

133 artikler
Køb LeMieux fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

LeMieux rideudstyr fra Storbritannien er enestående og stilfuldt. LeMieux er mestrenes valg. Det britiske Nations Cup-hold er stolt af at kunne bruge LeMieux-produkterne, og ryttere fra hele verden vælger LeMieux på grund af deres stil og kvalitet.

Serien af lammeskind med merinould er terapeutisk, komfortabel og egner sig til sensitiv hud. Deres halvpads giver støtte med en farverig stil. LeMieux Pro-Sorb lammeskindspads er de perfekte terapeutiske pads. Kombinationen af merinould og memory-foam giver en perfekt balance der sikrer den bedst mulige pasform mellem sadel og hest. Pad’en fjerner trykpunkter og behovet for ekstra polstring for at opnå korrekt pasform. Sadlen vil ligge perfekt, og hesten vil bevæge sig komfortabelt idet pad’en gør at sadlen holdes i den rigtige position. Åndbart, fugttransporterende stof og korrigerende pasform og design garanterer at pad’en holdes på plads, samtidig med at hesten er komfortabel. Sadelsår bliver en saga blot med denne ergonomisk korrekte pad.

Plain Pad-serien er spækket med farve og stil. Det er nemt at få øje på farverne og den holdbare udformning af sadelunderlagene fra LeMieux. Det strømlinede design er praktisk og klumper sig ikke sammen, og gør at underlaget ikke lægger pres på manken, samtidig med at det giver let beskyttelse og god ventilation. De ergonomisk udformede firkantede sadelunderlag er velegnede til dressur, allround og spring. Klassiske allround numnahs fås i en mere traditionel stil formet efter sadlen. Lyseblå og aqua, og mere konservativ sort og brun, passer til alt udstyr og tilbehør. Højt mankestykke, elastiske D-ring stropper og dråbeformet beskyttende bugområde giver alle underlagene en professionel stil.

LeMieux ProSport indeholder et bredt spektrum af produkter der forebygger og beskytter din hest. Bandager, gamacher og dækkener er fremstillet af førsteklasses materialer, således at de lever op til LeMieux’ høje standard. Klokker af solidt gummi fås i mange farver, og er et must til beskyttelse under spring eller træning. De fås med fåreskindskant, i softshell eller rent gummi, alt efter hvad man foretrækker. Gamacher er designet til at kunne bruges til alt fra træning til fritid, spring og terræn, og fås med fleeceforing. Fleecebandager fås i alle regnbuens farver, og beskytter benene på en behagelig måde.

Dækkener fra LeMieux transporterer fugt og nedkøler for at undgå overophedning. Det flotte quiltede design giver de bløde dækkener af uld og akryl god ventilationsevne når hesten skal nedkøles efter træning. Man kan også bruge det som et ekstra lag under dækkenet i stalden eller indhegningen når hesten har brug for lidt ekstra varme.

Hutter i grøn, rød og blå passer perfekt sammen med sadelunderlagene og fleecebandagerne fra LeMieux. Grimer, træktov og lignende passer sammen med tasker, striglekasser og børster som bruges i stalden eller til stævner.

Rideprodukter fra LeMieux giver et elegant præg på udstyrsrummet eller rytteren, og symboliserer professionalitet og stil. Horze er stolt af at kunne tilbyde disse enestående produkter der kan mikses og matches med hele udvalget fra Horze til hest og rytter.