« Tilbage / Hest / Foderbøtter og -krybber / Tilskud / Kosttilskud til immunforsvaret og metabolismen

Hilton Herbs Hilton Herbs Senior Horse Gold 1 liter

DKK 349,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 l (DKK 349,00 / l)

Få din påskegave - Spar 15% fra 600 kr og 20% fra 1000 kr

Shop nu

Kopier kode: EASTER
Køb for 600kr +, spar 15%. Køb for 1000kr, spar 20%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 07.04.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Hilton Herbs Senior Horse Gold 1 liter
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Allround veteran støtte.

Senior Horse Gold er et hurtigt absorberende væsketilskud indeholdende urter såsom havtorn, mjødurt og burre og er ideel til at give til veteran hest eller pony. Efter første brug, kan du fortsætte med at benytte det tilsvarende tørre Senior Horse (vi anbefaler ikke at give begge sammen). Aldring er en naturlig proces, og i dag, kan vores 'seniorer' opretholde en god livskvalitet godt ind i deres 30'erne ved hjælp af veterinær pleje og passende fodring, beslagkunsten og tandpleje. Dette kosttilskud kan gives sammen med vores Cush X sortiment. For nogle heste og ponyer, kan vores MultiFlex være mere passende på grund af sin urteblanding. Kontakt helpline@hiltonherbs.com for yderligere rådgivning.

Egenskaber:

  • Normal fordøjelse
  • Et sundt kredsløb
  • Smidige led og muskler
  • Lever og nyrer funktion

Teknisk beskrivelse:

Ingredienser: Marietidsel frø. Selleri frø. Meadowsweet urt. Havtornbær. Ginkgo blad. Kamilleblomster. Rosmarin urt. Burrerod.

Produkt-ID: 303886

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: