FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Pharma Arnica , 1000ml

Produkt-ID: 25030

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Pharma Arnica , 1000ml
DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Arnica , 1000ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et urtebaseret middel til ømhed og mindre skader.


Et effektivt og hudvenligt urtebaseret middel til ømme led, sener og diskusskader. Lindrer vabler og muskelømhed.


Egenskaber:


  • Lindrer ømme led & muskler
  • Hudvenlig
  • Til diskusskader

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, E150 (color), Arnica Montana, Hamamelis Virginiana.
WARNING: Må ikke anvendes på åbne sår eller irriteret hud. Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost.


Brugsanvisning:


Påføres direkte på hestens hud på det berørte område.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Arnika
0 Likes

Virkelig super arnika, som virkelig hjælper med at lindre muskelsmerter, så også med mennesker!

Godt produkt
0 Likes

Et godt produkt til at reducere overbelastning og "slappe af" muskler og sener, farve kan ikke bruges på hvide heste .... God værdi for pengene

behagelig
0 Likes

Brug gelen til meget hårdt arbejde. Jeg opvarmer det i mine hænder og masserer det i ryggen. Heldigvis havde min hest været, har vi produktet endnu ingen blå mærker / hævelser, men jeg bruger det til at forhindre eller mindske muskelårhed. Vil købe det igen, men det er efter min mening (kun fordi jeg ikke kunne anvende det på nogen skader, så jeg ved ikke, hvor meget det ville fungere i divisionen, foretrækker normalt kun at bruge traume / zugsalbe) kun et produkt til det god samvittighed. Om det hjælper, kan du ikke vide. Men det føles godt, og hesten nyder massagen med det.

Interessant produkt
1 Likes

Praktisk til brug. God tolerance, fordi min hest er følsom. God effektivitet Jeg tror, fordi medlemmerne er nikkel efter en hopp session. Spørg min hest om den rigtige lettelse! O Synd vi ikke finder det overalt.

Fantastisk liniment til hestens ben
0 Likes

Bruger denne liniment til hestens ben mod gitteret og arbejder kanon. Jeg satte den på efter træning, og de fejl, jeg havde før, er forsvundet.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.