Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu
-40%

Pharma Arnica , 1000ml

Produkt-ID: 25030

DKK 77,40
DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Arnica , 1000ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et urtebaseret middel til ømhed og mindre skader.


Et effektivt og hudvenligt urtebaseret middel til ømme led, sener og diskusskader. Lindrer vabler og muskelømhed.


Egenskaber:


  • Lindrer ømme led & muskler
  • Hudvenlig
  • Til diskusskader

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, E150 (color), Arnica Montana, Hamamelis Virginiana.
WARNING: Må ikke anvendes på åbne sår eller irriteret hud. Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost.


Brugsanvisning:


Påføres direkte på hestens hud på det berørte område.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Også for Homosapiens
2 Likes

Allerede efter en dag lettede betændelsen i knæet kraftigt. Efter 3 dage forsvandt al ubehag og injektioner.Jeg kan sige, at dette var den sidste chance for mig selv. Alt andet var allerede blevet forsøgt. Fantastisk produkt

stor!
2 Likes

Jeg bruger det efter en session lidt intens, jeg synes det er virkelig godt, min hest var lidt opprørt, jeg lagde ham i og den næste dag intet, behøver ikke tape eller skyl ler i en time. meget praktisk om vinteren, når du ikke ønsker at brusebade eller ikke har vand.

1 Likes

Dette produkt fungerer meget godt. Hævelser falder hurtigt, og det ser ud til, at smerten ikke er så stærk. Testede produktet alene, hvor jeg havde gjort ondt og havde haft det i lang tid, og efter to udstrygninger føltes smerterne betydeligt mindre og de er ikke vendt tilbage. Selvfølgelig kan der også være andre faktorer, der hjalp, men jeg har tillid til arnika.

Muskuloskeletal medicin
1 Likes

Ét urtetræ, der fungerer effektivt på stive og ømme muskler og heling. Mild på huden. Fungerer godt på både mennesker og dyr. Selv foretrækker jeg pharma-varmelegeme til den ekstreme varme, men min hest foretrækker arnika, da det er mildere for huden, og du oplever ikke den intense opvarmning. Har hjulpet os meget, stærkt anbefalet til mennesker og dyr med stive ømme muskler og sener, sen betændelse osv

Interessant produkt
1 Likes

Praktisk til brug. God tolerance, fordi min hest er følsom. God effektivitet Jeg tror, fordi medlemmerne er nikkel efter en hopp session. Spørg min hest om den rigtige lettelse! O Synd vi ikke finder det overalt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.