Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Brug koden: BLUEMONDAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Pharma Blue Lotion, 1000ml

Produkt-ID: 25050

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Pharma Blue Lotion, 1000ml
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Blue Lotion, 1000ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Dobbeltvirkende liniment der booster restitueringen af muskler, led og sener.


Liniment med dobbelt virkning der fremmer restitueringen af muskler, led og sener efter træning, og nedsætter risikoen for træningsrelaterede skader.


Egenskaber:


  • Køler
  • Varmer
  • Fremskynder restitution
  • Til muskler, led & sener

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Cetearyl alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Color E131. Eucalyptum, Menthol.
WARNING: Må ikke anvendes på åbne sår eller irriteret hud. Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost. Kræver 96 timers karenstid i ridesport som fastsat af STC.


Brugsanvisning:


Påføres direkte på hestens hud og masseres ind i musklerne.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Godt produkt
0 Likes

Jeg kan virkelig godt lide dette produkt. Takket være dets hårde format over tid er lugten meget behagelig og passer perfekt til mine forventninger: god afslapning og godt afkølede sener

Fantastisk produkt
1 Likes

Altid i godt humør, og din hest forbliver i form og afslappet. Altid ligesom LG

Blue Loation
4 Likes

Blue Loation fungerer rigtig godt på en menneskelig krop og ikke kun på heste. Blue Loation fungerer godt med Back on Track på ryggen, efter at du har masseret din ryg med Blue Loation, HÆRST ANBEFALET, hvis du har rygsmerter. Fungerer både på dyr og mennesker.

Meget effektiv og praktisk!
0 Likes

Min CSO-hoppe havde ofte små knopper, jeg påførte ler på hende, men hun blev allergisk. I et sadelmageri blev jeg tilbudt dette produkt, jeg tog det og prøvede, det viste sig at være meget effektivt. Hjulene er væk. Det er også et meget praktisk produkt, i modsætning til ler er der intet at gøre efter påføring. Og du kan endda prøve at anvende det på den ene side, du føler friskheden meget hurtigt og derefter opvarmes derefter. Lidt mere: lugten er ikke forstyrrende ... Et produkt at prøve!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.