Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze longegjord, nylon.

Produkt-ID: 24900

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze longegjord, nylon.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze longegjord, nylon.
Beskrivelse

Beskrivelse

Nylongjord med sort polstring fremstillet af syntetisk læder, er det perfekte træningsredskab. Ringene på ryggen gør det let at justere indspændingstøjler eller andre hjælpemidler. Den justerbare gjord med solidt sort nylon er god til opvarmning eller uddannelse.


Egenskaber:


  • Solid nylon.
  • Dobbelte spænder i hver side.

Teknisk beskrivelse:


170 cm til 200 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Surfaix gennemtænkt, men for stor.
7 Likes

Jeg købte denne surfaix for 3 måneder siden, og værdien for pengene er ganske passende. Ringe på siderne, som ofte er glemt på surfaix i denne prisklasse, er meget praktiske til fortrydelsesretten. Ved ulemper tog jeg en hestestørrelse for en hest på 1m75 og surfaix var markant for stor. Så jeg tilføjede huller for at sætte den i den rigtige størrelse.

4 Likes

Meget godt produkt! Intetsteds billigere at finde den passende kvalitet Meget tilfreds med prisen.

2 Likes

syntes den ligger rigtig godt men da jeg har en stor hest og selv om jeg vælger den største str. så er den stadigvæk for kort men det har jeg løst med at bruge en rigtig lang "dressurgjord" også købt i horze

Værdi for pengene TOP
2 Likes

Bestemt ikke det bedste lungebælte på markedet, men meget godt til denne pris! Ikke så følsom som ægte læder og for at reducere nøddeknækkeren på rygsøjlen bruger jeg det med en skumgummipude. Jeg ville købe igen. :)

Stor i størrelse!
2 Likes

Meget stor i størrelse, købt pony til min fullblods, der har kobber eller fuld i sædvanlige tilfælde, men den var stadig for stor. Føltes som godt materiale og kvalitet til den lave pris ellers!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.