Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu

Horze longesæt

Produkt-ID: 10801

DKK 636,65
DKK 749,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze longesæt
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze longesæt
Beskrivelse

Beskrivelse

Longeringssæt: startpakke bestående af gjord med mange D-ringe og fremragende justerbarhed, longeline, kapsun med blød sympatex-foring og indspændingstøjler.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: nylon.


Vaskeanvisning:


Fugt en ren svamp, vrid den grundigt og tør sved og snavs væk efter brug. Aftør bagefter med et rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Er meget tilfreds med det længere sæt, alt var inkluderet, som jeg har brug for både min varme blod og islandsk hest. Hver krone værd

0 Likes

meget god værdi for pengene! Meget god kvalitet, meget sober i sort og meget god til en klubkavaleri eller ejer

Lunging sæt
0 Likes

Købte sættet sidste år, men desværre ikke fast, hvis din hest springer væk en gang, så vil disse ringe trække omkredsen af. Har allerede to lavet. Så prisen er ikke reel.

Bedste investering, jeg har foretaget i længe
0 Likes

Jeg kan ikke sige fantastiske ting om dette sæt - cavesson stopper min hest kold, når hun prøver at boltre sig væk. Jeg har modstået at lungere hende lidt i hendes mund, men denne ting fungerer som magi. Jeg kunne ikke være lykkeligere! Hele sættet er meget godt lavet, selvom jeg ønsker, at sidereinerne var lidt længere. For prisen er der dog intet at klage over. Hvis Horze imidlertid er på udkig efter forslag til, hvordan man forbedrer fremtidige inkarnationer af dette sæt, vil jeg sige sidereinlængden og et lidt længere pandebånd. Jeg har den fulde størrelse, og det passer generelt godt til min 15,2 timers malermare, skønt den er en smule omkring ørerne. Materialerne, der bruges til at fremstille dette sæt, er af højeste kvalitet. Kvaliteten af metalarmaturerne på næsebåndet er fejlfri og kraftig nok til, at det ser ud som om det vil vare en levetid. Sneglen passer fint og er meget let. Hele sættet er lavet af stærk nylon med spændebånd med gummilinerede polstrede områder på næsebåndet og under kontaktpunkterne på snorebåndet. Jeg anbefaler dette fremragende sæt produkter til enhver, der har et budget. Prisen er fremragende, og cavesson alene er mere værd end $ 129 Horze opkræver for hele sættet. Jeg har haft andre buksetræer og cavessons før, men disse er langt min favorit. Jeg har en tendens til at være doven med at rengøre min tack og udstyr, og de syntetiske materialer gør det så let. Det er også flot ud - alle komplimenter mig for, hvor glat det ser ud på min hest. Nederste linje - det er et vidunderligt produkt, og jeg vil købe det igen i hjerteslag.

Arbejde er en glæde :))
0 Likes

fantastisk sæt til at arbejde på ledningen! plejede hovedsageligt at arbejde med erfarne heste - bare den sædvanlige grime og snor var nok, om sommeren var jeg heldig nok til at blive ejer af et ungt lys)) kaptsung er meget praktisk - det er let at dirigere hesten dit sted, hvor du og ikke ham har brug. kvalitet er på toppen, alt er meget holdbart. sættet viste sig at være for stort for os, lavede yderligere huller og smeltede dem, vi udnytter dette gode med misundelsesværdig regelmæssighed - intet fungerede, alt er så godt som nyt, det rengøres let om nødvendigt. ledningen er tynd og lavet af nylon er ikke særlig praktisk med hensyn til det faktum, at det er traumatisk at arbejde med en utrent hest uden handsker, glatte. men alle de store plusser tilgir let denne lille fejl. meget tilfreds!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.