Liquid Titanium dækken

DKK 2.690,00
Prisen er inkl. moms
15% EKSTRA rabat på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 23.05.2022. Ikke gyldig for mærkene Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Farve: Grå
Grå Fenwick Liquid Titanium dækken
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 9 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Fenwick Liquid Titanium dækken består af omsættelig titaniumsubstans, der forbedrer blodcirkulation uden kompression, og heler og giver naturlig muskelafslappethed. Det terapeutiske stalddækken kan anvendes som stalddækken eller som liner uden ugunstig effekt. I modsætning til andre terapidækkener, kan Fenwicks bæres 24/7.
Det moderne materiale tillader kontinuerlig vask og tørring af produktet uden at det forringer kvaliteten. Dette præstationsmateriale fungerer lige godt på en våd som en tør hest. Og der er ingen grænser for hvor lang tid hesten kan have dækkenet på. Under testperioden af produktet, havde en hest dækkenet på natten over med fremragende resultater.


Egenskaber:


  • Det terapeutiske stalddækken kan anvendes som stalddækken eller som liner uden ugunstig effekt
  • I modsætning til andre terapidækkener, kan Fenwicks bæres 24/7

Produkt-ID: 331236

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.