Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Beris Muffebid, ring 7,5cm - blødt

Produkt-ID: 322574

DKK 679,00
(Prisen er inkl. moms)
Beris Muffebid, ring 7,5cm - blødt
Vælg størrelse Størrelsesguide
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Beris Muffebid, ring 7,5cm - blødt
Beskrivelse

Beskrivelse

Biddet passer perfekt i munden. Når tøjlerne bevæger sig, ændrer mundstykket sin position og lægger pres på tungen og kæben. Formen på mundstykket og den bløde overgang til ringene, hindrer afklemning og det sidder stabilt i hestens mund. Dette bid passer godt til unge heste med dets form og de forskellige ringstørrelser. Jo mindre ringene er, des hurtigere og mere direkte er rytterens påvirkning. Jo større ringene er, jo blødere er påvirkningen. Dette bid kan bruges af næsten alle heste, med de forskellige niveauer af hårhed på mundstykket, som er tilgængelige. Det todelte bid vil lægge mere pres på kæberne og på siderne af tungen. Ved korrekt brug, vil et todelt bid ikke forstyrre blodgennemstrømningen i tungen. Vores todelte muffebid er lavet af en medium fleksibel, fødevaresikker plastforbindelse. For at lette trykket på kæben, udviklede vi en ekstra fleksibel zone ved siden af ​​mundstykket. På grund af form og vinkling af leddet, hviler det jævnt på tungen.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.