Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Sprenger Dynamic RS*Muffebid Sensogan 14 mm

Produkt-ID: 13358

DKK 1.149,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS*Muffebid Sensogan 14 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse bid stimulerer hesten til lettere at acceptere biddet. Det ergonomisk formede mundstykke ligger perfekt i hestens mund hvilket giver et blidt og jævnt tryk på hele tungeområdet, og opmuntrer hesten til at tygge. Derudover underbygger dette bid kontakten til mundens hjørner på en meget effektiv måde og holder hesten til biddet.Det blide led i midten som er vinklet fremad - KK ULTRAs karakteristiske detalje - og det fine muffedesign gør det til et meget venligt bid. Mundstykket er fremstillet af SENSOGAN, det innovative materiale som sikrer en følsom kontakt til din hest.Det nye DYNAMIC RS bid giver blide men meget effektive instruktioner for bedre kontakt mellem hest og rytter.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Sensogan med stænger af rustfrit stål.Bidtykkelse: 14 mm.Ringdiameter: 65 mm.Ringtype: Muffe.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Lohnt sich...
2 Likes

...ich habe mir dieses Gebiss zu einer der Horze-Rabatt-Aktionen gekauft und es somit zu 20% günstiger erhalten. Trotzdem ist der Preis ein echter Hammer. Das Gebiss hatte leichte Spuren im Bereich der "Brüche" und sah dort bereits etwas abgenutzt aus. Ich denke, das liegt möglicherweise an der Produktion. Es waren jedoch keine zu tiefen Kerben oder scharfe Kanten dabei, sodass ich es bedenkenlos einsetze. Ich habe es nun bereits ein paar Mal im Gebrauch gehabt und beobachte verstärkte Kautätigkeit meiner Stute, die aufgrund ihres Körperbaus (dicke Ganaschen, kurzer Hals) weniger zur Dessurarbeit geeignet ist. Dadurch, dass die Olive mit den D-Ringen kombiniert ist, liegt das Gebiss unheimlich ruhig im Maul und ist an den Seiten sehr weich. Es klemmt oder scheuert nicht. Ich bin nun gespannt, wie lange es halten wird!

0 Likes

Efter at have ventet i 10 dage på et bid, der skal bruges i forbindelse med kåring, modtog jeg biddet..... som desværre ikke var korrekt størrelse i forhold til det bestilte! Da ombytning af varer tager op til 14 dage ekstra at behandle, måtte jeg købe endnu et bid til knap kr. 1.000,00 for overhovedet at kunne nå at modtage det inden kåringen, selvom jeg oprindeligt bestilte varen 1 måned før jeg skulle bruge den. Nu venter jeg så 10 dage igen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.