« Tilbage / Mærker / OneK

OneK OneK Avance Matt Ridehjelm

DKK 2.390,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Farve: Black/Chrome
Black/Chrome OneK Avance Matt Ridehjelm
Størrelsesguide
Tilbage

Alle størrelser i guiden er målt på hovedet, og ikke på selve hjelmen. Brug målebånd til at måle hovedets omkreds med. Båndet skal sidde lige over ørerne og gå rundt omkring pandens midte og baghovedet. EU hjelmstørrelser svarer til hovedets omkreds i centimeter. Hjelmen skal sidde så lavt som muligt og sidde tæt ind til hovedet, så den ikke bevæger sig når man drejer hovedet.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

OneK-ridehjelme har det flotteste design samt maksimal sikkerhed og komfort!

Sikkerhed først! OneK-hjelme består af en avanceret formstøbt yderskal i polykarbonat og ABS-komposit kombineret med en EPS-liner. EPS-lineren har en central rolle i hjelmens stødabsorbering. OneK anvender kun EPS i høj kvalitet med en densitet, der gør hjelmen perfekt til stødabsorbering. VG01 godkendt. Komfort OneK-hjelme har et højt niveau af ventilation: To i front, to i siden, et bagtil og to i midterstriben. Hjelmens rem er polstret med syntetisk ruskind, har en burrebåndsjustering og et fast-tex spænde. OneK-hjelme fås i 3 skalstørrelser. Ved at anvende OneK-lineren, der fås fra XS til XL, kan man opnå en perfekt pasform. OneK-lineren er fremstillet af vaskbart og hurtigtørrende materiale, der er svedtransporterende og antimikrobielt. Design OneK-hjelme kan prale af perfekt synergi mellem avanceret teknologi og æstetisk design. Med egenskaber nok til dem, der søger alt, hvad en hjelm skal tilbyde, pakket i en pakke der tiltaler traditionalisterne, tilbyder OneK det bedste af begge verdener.

Teknisk beskrivelse:

One K™-hjelmene er underkastet tre forskellige test. One K ™ er stolte af at score over de krævede standarder i alle testene og dermed være godkendt af CE-normerne VG01 og ASTM F1163-15.

Produkt-ID: 332007

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: