Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu

Horze Nevada Medium udedækken, 200 g

Produkt-ID: 24574

DKK 759,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Nevada Medium udedækken, 200 g
DKK 759,00
Horze Nevada halsstykke 200 gram
DKK 379,00
Horze sæt med grime og træktov
DKK 149,00
Horze Nevada Medium udedækken, 200 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideelt i sæsonovergange. Dette medium-tykke dækken er et "must-have".


Når et tyndt dækken er for tyndt og et traditionelt vinterdækken er for tykt, får din hest brug for en mellemting. Dette dækken er en mellemting inden for beskyttelse mod vintervejret. Brede slidser giver bevægelsesfrihed nok til leg i sneen eller en morgen-rulletur. På grund af den gode pris vil dette dækken være velkomment i din hests garderobe, når vejret er uforudsigeligt sidst på efteråret eller i det tidlige forår.


Egenskaber:


  • Medium-tykt dækken til skiftende temperaturer
  • Dobbelt hurtiglukkende frontspænder
  • Dobbelte krydsgjorde
  • Lange skulderslidser
  • Haleklap
  • Elastiske benstropper
  • Horze Z-logo

Teknisk beskrivelse:


1200D ripstop 100 % polyester. Fyld: 200 g. 3000mm/3000mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30 grader. Lufttørres.


Brugsanvisning:


Prisvenligt udedækken til varmere klima. Dette dækken er solidt og stærkt, og godt til varmere vinterdage.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Kærlighed, kærlighed, kærlighed!
5 Likes

Det er faktisk min første gang, at jeg køber et produkt herfra, så jeg besluttede at give det et skud, da alt hvad jeg fortsat så på hvert websted, jeg var på, var annoncer til Horze .. Jeg købte dette til min fullblods, (jeg bor i bjergene i PA og det bliver virkelig koldt for ham) ved ikke at vide hvad jeg kan forvente ... Og jeg er faktisk forelsket i, hvordan det passer og hvor varmt det holder min dreng! Og det kostede mig ikke en arm og et ben! Han ELSKER det, hvis jeg siger det for ham! Jeg vil anbefale dette til enhver, der leder efter et godt tæppe, især noget at holde på en ikke så fluffy eller klippet hest i de kølige dage! Ps- for dem der spekulerer på, har min hest normalt et 76in tæppe (16,3 th TB), men 75in passer stadig lige så pænt / det samme !! Forhåbentlig hjælper det!

Dejligt men lidt for stort?
1 Likes

Dejligt tæppe men kører lidt stort. Min hest bærer normalt 80-81, og jeg har lyst til, at en 78 ville have passet bedre. (Han har et andet stabilt tæppe under). Robust enkel og pæn. De forreste klips gør det lettere at fastgøre.

Tæppe i høj kvalitet for lidt penge
1 Likes

Gør et meget godt indtryk af høj kvalitet. Faldt lidt stort - barlindstal mindre er nok nok

Meget glad! Tør & varm hest!
0 Likes

Meget tilfreds med pasformen, se på dækket. Ligger godt på hesten, kan lide at der er nogen længde i den, så dækker krydset og den øverste del af halen godt. Dejlige monteringsmuligheder med stropperne. Holder hesten tør og varm, vandet "skræller" af og er let fugtigt inde efter en dag med kraftigt regn i vest. Tommelfinger op!

Fantastisk mulighed tæpper
0 Likes

Jeg besluttede for min hest at købe et tæppe gående i butikken Horze. Dette er ikke første gang, jeg bestiller her, så jeg er 100% sikker på kvaliteten af varerne. Jeg valgte et tæppe Horze Nevada, fordi det er velegnet til højsæsonen, og omkostningerne er ikke høje. De unikke fordele ved denne model: Dobbelt spænder på brystet med karbiner, ikke særlig tunge og et fremragende kompromis mellem lette og tynde hestetæpper og almindelige tunge.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.