Tjek leveringsstatus for din ordre her
Pelsglans

Pelsglans

Pelsglans-produkter giver glans og gør hestens krop funklende klar til stævner og hverdag. Shine til hesten giver den et rent, glat udseende og gør den daglige strigling nem.
37 artikler

Køb Pelsglans på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Pelsglans får hestens pels til at glitre i solen.

Ved at give hestens pels lidt ekstra, naturlig glans vil den se sundere ud, holde sig ren og få det lille ekstra til stævner. En naturbaseret pelsglans med citrongræsolie giver glans uden at gøre pelsen klistret eller stiv. Ved at bruge en blød, naturlig pelsglans forhindrer man at pelsen suger støv til sig, så hesten holder sig skinnende ren.

Pelsglans giver pelsen glans uden at den føles fed eller klistret.

Brug af pelsglans kan halvere den tid man bruger på strigling. Ved at spraye shiner på pelsen giver man et lyst, skinnende rent udseende der ikke tiltrækker sig snavs, skidt og støv. Til stævner er det et must at pelsen er blød og skinnende, men det er ikke nødvendigvis særlig arbejdskrævende. Hvis du bruger pelsglans i man og hale holdes de fri for sammenfiltringer og ser fantastiske ud. Den naturlige glans i mange af shine-produkterne fra Horze gør at hesten ser og føles ren, og er klar til stævner til enhver tid.