Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Pelsglans

Pelsglans-produkter giver glans og gør hestens krop funklende klar til stævner og hverdag. Shine til hesten giver den et rent, glat udseende og gør den daglige strigling nem.

Filter Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre: Ryd alt
38 artikler

Pelsglans får hestens pels til at glitre i solen.

Ved at give hestens pels lidt ekstra, naturlig glans vil den se sundere ud, holde sig ren og få det lille ekstra til stævner. En naturbaseret pelsglans med citrongræsolie giver glans uden at gøre pelsen klistret eller stiv. Ved at bruge en blød, naturlig pelsglans forhindrer man at pelsen suger støv til sig, så hesten holder sig skinnende ren.

Pelsglans giver pelsen glans uden at den føles fed eller klistret.

Brug af pelsglans kan halvere den tid man bruger på strigling. Ved at spraye shiner på pelsen giver man et lyst, skinnende rent udseende der ikke tiltrækker sig snavs, skidt og støv. Til stævner er det et must at pelsen er blød og skinnende, men det er ikke nødvendigvis særlig arbejdskrævende. Hvis du bruger pelsglans i man og hale holdes de fri for sammenfiltringer og ser fantastiske ud. Den naturlige glans i mange af shine-produkterne fra Horze gør at hesten ser og føles ren, og er klar til stævner til enhver tid.