Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Cavalor Star Shine, 500 ml

Produkt-ID: 25618

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Star Shine, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Langtidsvirkende glattende pleje, der giver et flot, skinnende look.Som udglatter: Spray Cavalor Star Shine på man og hale, lad det tørre og red det igennem.Polering: Spray på pels, lad tørre, polér med en ulden klud. BrugCavalor Star Shine er en langtidsvarende balsam med en unik og behagelig duft. Cavalor Star Shine giver hestens pels et lyst skær og får den til at ligne en rigtig "stjerne". Man kan forvente at hestens man og hale er udglattet i en uge.

FAQ: Hvordan får jeg bedst en skinnende og kraftig hale? Vask først halen med Cavalor Equi Wash og spray den dernæst med Cavalor Star Shine. SKal jeg bruge Cavalor Star Shine dagligt? Nej. Cavalor Star Shine er af høj kvalitet og effekten varer gennemsnitligt i 5 dage. Indeholder Star Shine silikone? Cavalor Star Shine indeholder en silikonebaseret organisk polymer. Det at den er organisk betyder at den ikke er aggressiv ligesom syntetiske silikoner. Denne polymer er slet ikke giftig. Husk, at man/hale-produkter uden nogen form for silikone sandsynligvis ikke virker ordentligt.


Brugsanvisning:


Anvendelse: Som udglatter: Påfør Cavalor Star Shine med forstøveren på man og hale. Efter få minutter kan halen kæmmes uden problemer. Effekten forstærkes hvis Cavalor Star Shine sprayes på halen direkte efter vask med Cavalor Equi Wash.For at gøre hesten skinnende: Ryst Cavalor Star Shine forsigtigt før brug. Spray Cavalor Star Shine på pelsen. Poler med en klud. Pakning: 500 ml.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Lugter himmelsk
1 Likes

Denne glans lugter absolut himmelsk og den fungerer super godt. Flokken opløses straks, og på samme tid bliver halen blød. Digger denne!

Anbefalet!
1 Likes

Fixes floker på kort tid og forbliver godt i tide, både lugt og virkning! Stærkt anbefalet! :-)

Krøllet hår?
1 Likes

Efterårsvinde og drager tester hestens hale og børste. Næsten alt har været prøvet, men jeg har fundet den mest effektive Cavalor stjerne Shine. Han er virkelig let at børste, og daglig sprøjtning er unødvendig. Derudover har rensesprayen en behagelig duft, som også øger komforten. Tidligere modtog jeg en fælles ordre fra en forhandler, men det er godt, når Horze har føjet den til produktfamilien. Ved hjælp af Star Shine justerer jeg tid og kræfter uden at ofre et godt resultat.

stjerne skinner
0 Likes

Jeg har en sort hest med meget tyk lang manke og en meget tyk wzarte-gade, da jeg opdagede stjerneskinn var jeg helt glad, min hest har aldrig stået så smukt skinnende i efteråret og vintermånederne uden at vaske sin manke og halerne er også meget blanke og super nemme at børste igennem, så for mig en 10+

0 Likes

Jeg har brugt Cavalor® Star Shine i lang tid! Jeg har altid været meget tilfreds med produktet og bruger det til enhver konkurrence og inspektion. Nu har jeg været i stand til at teste den nye Cavalor® Star Shine, og den fungerer endnu bedre og længere! Hvordan Cavalor® styrer det: ingen idé, men det fungerer virkelig meget bedre! Det føles også pænere, mine hænder plejede at være fedtet fra sprayen, men det er bestemt ikke længere tilfældet. Også med min hest føles det rart og tørt og slet ikke fedtede. Efter brug af Cavalor® Star Shine kan jeg nemt kæmme min hestehale i et par dage uden at skulle løsne den. Produktet har også en langvarig effekt på pelsen. Ideel til at få hestene til at skinne over hele kroppen for en konkurrence eller inspektion!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.