Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Brug koden: BLUEMONDAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Produkt-ID: 25654

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Softgrip børste til man og hale
DKK 59,00
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinder knuder, indfiltringer og dreadlocks som sne under solen, selv i det mest uregerlige hår. Silkeproteinerne i DETANGLER & SHINE™ sikrer, at det behandlede hår skinner strålende efter det er blevet redt. Produktet giver en ren pleje, det indeholder ikke vand eller alkohol og tørrer ikke håret ud. Snavs, støv og sand kan ikke hænge fast mere i hår, der er blevet behandlet med DETANGLER & SHINE™. Glansen holder derfor længere. Håret føles ikke fedtet. Produktet trænger under hudoverfladen, og arbejder både fugtgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og blød tekstur. DETANGLER & SHINE™ er et kvalitivt godt plejeprodukt, som også er egnet til mennesker.  ADVARSEL:Kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn, medmindre de er under tilsyn af en voksen. Brandfarlig, holdes væk fra åben ild.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elsker dette produkt
0 Likes

Det er et utrolig godt produkt til når man fx skal flette heste op. Det er virkelig godt til inden man skal børste man og hale, da det er godt til at lade børsten flyde let i gennem. Man skal ikke bruge meget af produktet, hvilket er virkelig fedt

Dyrt, men fungerer virkelig
0 Likes

Der er masser af sælgere af slangeolier, der lover jorden. Cowboy Magic Detangler er ikke billig, og fremsætter store krav. Er de troværdige? Min hoppe har en sammenfiltret hale, hun er rodet og synes virkelig ikke om, at sammenfiltringerne børstes ud. Sakse kunne have været måden at rense hendes hale op. Et par spiseskefulde detangler gnides ind i knuderne, og de begynder at løsne bare ved at gnide hænderne sammen om dem. Farvede, matede kløfter glider fra hinanden. Det føles godt at ske, lugter godt og virkelig gør detangler. Et par sessioner med dette, og vi har nu en dejlig afmattet hale, som let kan børstes igennem. Dyrt, ja, men ikke slangeolie og fungerer bestemt som beskrevet.

Fantastisk produkt
0 Likes

Godt brugt, supereffektiv. Mand og hale bliver fløjlsagtige. anbefales

Jolanta
0 Likes

Jeg har været på udkig efter noget lignende i aldre !!! Endelig har jeg et håb om, at mit mini schnauzer kæledyr vil være fri for floker, ikke fedtet, silkeagtigt værk, som det står på pakken, strålende produkt!

Gå aldrig tilbage til showshine!
0 Likes

kaldes ikke magi for ingenting! mit første møde med dette var omkring et stort show, hvor jeg skulle forberede flere heste til showet. og har aldrig set tilbage siden! Showshine er ikke lidt nyttigt efter at have prøvet Cowboy magi's detanglergel. Brug det i mand og hale på min meget hårfarvepony, der bliver tygget ekstremt let, men ikke med denne! Brug den og på min ridehest, der har en lang og forbandet mand og hale, der altid har en kvist eller fem fast, men denne er guld!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.