Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Produkt-ID: 25654

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinder knuder, indfiltringer og dreadlocks som sne under solen, selv i det mest uregerlige hår. Silkeproteinerne i DETANGLER & SHINE™ sikrer, at det behandlede hår skinner strålende efter det er blevet redt. Produktet giver en ren pleje, det indeholder ikke vand eller alkohol og tørrer ikke håret ud. Snavs, støv og sand kan ikke hænge fast mere i hår, der er blevet behandlet med DETANGLER & SHINE™. Glansen holder derfor længere. Håret føles ikke fedtet. Produktet trænger under hudoverfladen, og arbejder både fugtgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og blød tekstur. DETANGLER & SHINE™ er et kvalitivt godt plejeprodukt, som også er egnet til mennesker.  ADVARSEL:Kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn, medmindre de er under tilsyn af en voksen. Brandfarlig, holdes væk fra åben ild.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Helt fantastisk produkt.
0 Likes

Har 3 heste, de 2 med meget kraftige haler, jeg har altid får brugt glansspray til dem. Købte så Cowboy Magic Detangler & Shine og sikke en forskel på dette product og en hvilken som helst glansspary. Meget lidt skal bruges, jeg kommer det i håndfladen gnider mine hænder så der fordeles og så lader jeg halen glide gennem mine fingre. Bagefter er den meget meget nem at rede ud, også 3 dage efter er deres haler nemme at rede ud. Spray er her nu fortid og Cowboy Magic Detangler & Shine det fortrukne product. Og når det er på tilbud er det en god pris :-)

Går aldri tilbake til showshine!
0 Likes

heter ikke magic for ingen ting! mitt første møte med denne var rundt en stor utstilling hvor jeg skulle klargjøre flere hester til showet. og har aldri sett meg tilbake siden! Showshine er ikke litt brukelig etter å ha prøvd Cowboy magic sin detangler gel. Bruker den i man og hale på min veldig hårfarge ponni som får tugger ekstremt lett, men ikke med denne! bruker den og på min ridehest som har lang og pistrete man og hale som alltid har en kvist eller fem sittende fast, men denne er gull!

Jolanta
0 Likes

I have been looking for something like this for ages!!! Finally I have a hope my mini schnauzer pet will be free of tangles, non greasy,silky works as it says on the package, brilliant product!

Fantastisk produkt
0 Likes

Drøy i bruk, super effektivt. Man og hale blir fløyelsmyk. Anbefales

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.