Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL

Produkt-ID: 25656

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinder knuder, indfiltringer og dreadlocks som sne under solen, selv i det mest uregerlige hår. Silkeproteinerne i DETANGLER & SHINE™ sikrer, at det behandlede hår skinner strålende efter det er blevet redt.

Produktet giver en ren pleje, det indeholder ikke vand eller alkohol og tørrer ikke håret ud. Snavs, støv og sand kan ikke hænge fast mere i hår, der er blevet behandlet med DETANGLER & SHINE™. Glansen holder derfor længere. Håret føles ikke fedtet.

Produktet trænger under hudoverfladen, og arbejder både fugtgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og blød tekstur.

DETANGLER & SHINE™ er et kvalitivt godt plejeprodukt, som også er egnet til mennesker. 

ADVARSEL:

Kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn, medmindre de er under tilsyn af en voksen. Brandfarlig, holdes væk fra åben ild.

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

cowboy magic detangler og shine
0 Likes

Jeg er den heldige ejer af to irish cob, og de har som racen jo skal have, rigtig meget hår, både på ben manke og hale, håret er kraftig og normalt svært og meget tidskrævende at ordne, men med cowboy magic detangler og shine, er det blevet nemmere og hurtigere at få styr på alt håret, jeg har selvfølgelig prøvet rigtig mange andre produkter, men jeg synes at cowboy magic detangler shine er et godt køb, jeg glæder mig til at prøve de andre produkter i serien. P.S. det er lidt dyrt, synes jeg.

Fantastisk
0 Likes

Cowboy Magic detangler er et fantastisk godt produkt. Haler bliver silke bløde og enkle å gre ut. Bare en lille mengde som gnis inn gjør underverker. Elsker den særlig når man har hvit hest.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.