JANUARUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Cowboy Magic Super Bodyshine® 944 mL

Produkt-ID: 25670

DKK 169,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Cowboy Magic Super Bodyshine® 944 mL
DKK 169,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Super Bodyshine® 944 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette produkt giver håret en silkeblød glans og en vidunderlig duft. Det virker hurtigt og irriterer ikke. Kom spray på, afvent og vær klar til at smile.

Formlen sørger for, at det naturlige lysspektrum reflekteres i sollys, hvorved der i sollys eller i skæret af lamperne i et showroom opstår en MAKSIMAL, SILKEBLØD OG KLAR GLANS.

SUPER BODYSHINE® skaber en superb glans og virker snavsafvisende. Støv fra stalden eller ringen er nemt at rede ud ad håret efter behandlingen. Dette gør plejen af din hest betydeligt lettere og mindre tidskrævende. Den langvarige effekt af SUPER BODYSHINE® vil spare dig for mange besøg på vaskepladsen.

VEJLEDNING:

1) Brug sprayen på rent hår og stryg håret glat med hænderne

2) Lad det trække ind et par sekunder før håret børstes eller tørres af med et håndklæde

3) Tag solbrillerne på og vær klar til at smile.

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Lugter så godt!
1 Likes

Denne lugter bare så godt! Min favorit! Frakken bliver glat og skinnende, men ikke for glat, så sadlen glider. Du kan kontrollere, hvor glat du ønsker, og få det beløb, der passer dig.

Holder hvad det lover
0 Likes

Jeg prøvede dette produkt, inden jeg skulle have taget billeder af min hest. Hans pels blev dejlig blød og blank. Samtidig så gjorde det at hans kraftige hale blev meget let at rede igennem. Helt klart et produkt jeg vil blive ved med at bruge!

stor
0 Likes

Jeg bruger det som detangler og det fungerer rigtig godt, håret er smukt og silkeagtigt

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.