Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Effol SuperStar-Shine, 750 ml

Produkt-ID: 307753

DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Effol SuperStar-Shine, 750 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Effol SuperStar-Shine, 750 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Den sande superstjerne.


Effol SuperStar-Shine giver din hest eller pony en mere strålende glans end nogensinde før – men uden at pels, man og hale føles kunstig. Striglingen bliver lettere og effekten varer med garanti i flere dage. Shine-Sprayen hjælper med at løse sammenfiltringer og fjerner partikler efter spåner, halm mv. Med nærmest ingen strigling – hale og man bliver meget mere fyldig. Det vil også kunne overvinde problemet med spaltet, tørt hår. Hudvenligheden er blevet dermatologisk testet og klassificeret som "meget god".


Teknisk beskrivelse:


Indeholder: Silikoneemulsioner.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bedste clearing!
0 Likes

Temmelig super godt! Fjern let ujævnheder og hold dit hestehår godt og skinnende og også håret! Jeg ville ikke købe en anden effol til enhver pris! <3 Pollo varer længe og behøver ikke engang at tages på ofte, da mange dage hepos hår og hestehår skinner og føler sig godt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.