Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!

Back on Track ankelbandage

Produkt-ID: 44325

DKK 289,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ankelbandage
Beskrivelse

Beskrivelse

Ankelbandagen har et spænde foroven. Det er et elastisk bånd med velcro, som både kan spændes og fjernes. Dette er praktisk, hvis man har en skade, der er hævet og som senere bliver mindre. Så kan man spænde bandagen ind. Ankelbandagen har en god pasform og er behageligt at have på.


Teknisk beskrivelse:


Back on Track ankelbandage.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Uovertruffen!
0 Likes

Hvad ville du gøre uden Back on Track ?! For mig har det været en stor hjælp, når smerter og hævelse fra gamle skader aldrig rigtig ville helbrede. Anbefaler BonT til både hest og rytter, det er værd at hver krone.

fantastisk!
0 Likes

kæmper meget med ømme ankler på grund af bevist slim, men med ryg på sporbeskyttere hjælper det og holdes varmt for at give god støtte, hvilket aflaster mig meget! har alle produkter fra mennesker nu af ting at lægge på kroppen (ikke T-kortere osv.) men alle ankel-, knæ-, ryg-, nakkebeskyttelse. og hjalp mig meget!

super
0 Likes

Meget god, da jeg virkelig kan godt lide at komme tilbage på banen, dette var super :-) bestilte størrelsen m, når jeg har størrelse 39-40 i sko. Sidder lidt løs men udfører sin funktion meget godt. Har en betændelse, som ikke ønsker at medbringe, og håber, at dette kan hjælpe med at fjerne det :-)

Tilbage på banen ankelstøtte
0 Likes

Rigtig god og funktionel ankelstøtte! Stilfuld og let med god støtte. Jeg anbefaler!

god ankelbeskytter
0 Likes

en velfungerende og passende ankelbeskytter til en overkommelig pris

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.