JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Back on Track ankelbandage

Produkt-ID: 44325

DKK 266,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track ankelbandage
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track ankelbandage
DKK 266,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ankelbandage
Beskrivelse

Beskrivelse

Ankelbandagen har et spænde foroven. Det er et elastisk bånd med velcro, som både kan spændes og fjernes. Dette er praktisk, hvis man har en skade, der er hævet og som senere bliver mindre. Så kan man spænde bandagen ind. Ankelbandagen har en god pasform og er behageligt at have på.


Teknisk beskrivelse:


Back on Track ankelbandage.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Kvaliteten lever ikke op til forventningerne
0 Likes

Forresten god, behagelig at have på osv., Men efter mindre end en måneds brug begyndte det elastiske bånd at adskille sig ved siden af klistermærket. Back on Track-produkter har tidligere erfaring med hundeprodukter, der fuldt ud opfyldte forventningerne og mere, jeg forventede det samme.

Størrelse: Normal
Back on Track ankelstøtte
0 Likes

Kom hurtigt. Produktet opfyldte forventningerne. Værdi for pengene.

Størrelse: Normal
Så hjælpsom!
0 Likes

Jeg knækkede min ankel, da jeg var 7 år, og en knoglemark blev helet til min vækstplade. Min ankel har altid haft hævelse og ville skade efter en dag på mine fødder. Jeg har været på fysioterapi og over 50 forskellige seler. Jeg har lige købt denne stag i dag, og jeg kan allerede mærke forskellen! Det føles fantastisk! Jeg kan ikke vente med at købe noget til min hest og hund! Tak tilbage på banen for det fantastiske produkt!

Størrelse: Normal
god ankelbeskytter
0 Likes

en velfungerende og passende ankelbeskytter til en overkommelig pris

Størrelse: Normal
God støtte, men gnaver meget.
0 Likes

Ankelbeskytteren lindrer og giver varme og god støtte. Det har hjulpet min ankel efter en rideulykke tidligere i år. Den er stor i størrelse. Min skostørrelse angiver, at jeg skulle have medium, men skulle være lille. Ulempen med dette er, at det gnider en utrolig mængde omkring hælen. Kanten er syet på en lidt fjollet måde, så kanten er tyk og sømmen gnaver meget. Kanten øverst og nederst sys bedre. Derfor kan jeg ikke bruge det, når jeg kører eller er i aktivitet, når jeg virkelig har brug for det mest. Bortset fra det er det en god ankelstøtte.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.