JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Back on Track knæbandage m/velcro

Produkt-ID: 44321

DKK 253,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track knæbandage m/velcro
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track knæbandage m/velcro
DKK 253,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track knæbandage m/velcro
Beskrivelse

Beskrivelse

Knæbandagen med spænde har et justerbart elastisk spænde foroven, der holdes på plads af to velcrobånd. Båndet kan spændes ind, når man motionerer eller løsnes ved hvile. Det kan også fjernes. Hvis man har et hævet knæ, som aftager, er spændet en ekstra fordel, fordi man kan spænde det ind lidt ad gangen. I bandagens side sidder to meget bøjelige skinner, der giver støtte og holder bandagen på plads.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

fantastisk
0 Likes

Jeg har en knæskade og fik endelig mit eget BOT produkt efter at have været misundelig på min hund i lang tid. Dette understøtter godt, og effekten var meget hurtig for mig. Ser frem til at tage dette de første par dage, hvor du skulle begrænse brugen. Ikke det sidste BOT produkt for mig.

Størrelse: Normal
Top produkt
0 Likes

Jeg har brugt produktet i 1 måned og har hjulpet meget. Efter en knæskade bærer jeg det med på arbejdet, hvor jeg skal stå i timevis. Det holder mit knæ stramt og har ingen smerter. Jeg anbefaler det til andre og tak for Back ok Track!

Størrelse: Normal
Tilbage på sporet knæbeskyttelse med rem.
0 Likes

Endelig smertefri fra slidgigt! Super flot, sidder op uden at kæmpe! Størrelse normal.

Størrelse: Normal
Arbejder!
1 Likes

Min venstre vidste begyndte at have smerter, og det blev værre hver dag, indtil når jeg flyttede det, var jeg i forfærdelige smerter. Jeg besluttede at give Back On Track knæstykket et skud. Jeg bar det hver dag i 4 dage, og mit knæ er så meget bedre nu! Jeg var bange for, at jeg skulle få en MR-behandling og derefter muligvis kirurgi. Nix! Bare en BÆD knæstiver. Den fyrer temmelig lun, men jeg havde stadig problemer med, at den gled ned efter at have gået mine hunde. Det er den eneste dårlige ting med denne knæbøjle. Jeg vil stadig købe det igen.

Stor knæbøjle!
1 Likes

Denne knæbøjle reddede mit knæ! Hver gang jeg løber længere end 15 k har jeg smerter efter, så jeg bærer stag i 3 timer efter min løb, og smerten er væk

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.