Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!

Back on Track knæbandage m/velcro

Produkt-ID: 44321

DKK 253,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track knæbandage m/velcro
Beskrivelse

Beskrivelse

Knæbandagen med spænde har et justerbart elastisk spænde foroven, der holdes på plads af to velcrobånd. Båndet kan spændes ind, når man motionerer eller løsnes ved hvile. Det kan også fjernes. Hvis man har et hævet knæ, som aftager, er spændet en ekstra fordel, fordi man kan spænde det ind lidt ad gangen. I bandagens side sidder to meget bøjelige skinner, der giver støtte og holder bandagen på plads.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Stor knæbøjle!
1 Likes

Denne knæbøjle reddede mit knæ! Hver gang jeg løber længere end 15 k har jeg smerter efter, så jeg bærer stag i 3 timer efter min løb, og smerten er væk

Arbejder!
1 Likes

Min venstre vidste begyndte at have smerter, og det blev værre hver dag, indtil når jeg flyttede det, var jeg i forfærdelige smerter. Jeg besluttede at give Back On Track knæstykket et skud. Jeg bar det hver dag i 4 dage, og mit knæ er så meget bedre nu! Jeg var bange for, at jeg skulle få en MR-behandling og derefter muligvis kirurgi. Nix! Bare en BÆD knæstiver. Den fyrer temmelig lun, men jeg havde stadig problemer med, at den gled ned efter at have gået mine hunde. Det er den eneste dårlige ting med denne knæbøjle. Jeg vil stadig købe det igen.

Fantastisk!
0 Likes

Har længe haft problemer med et knæ, som med jævne mellemrum har skadet så meget, at jeg havde svært ved at gå ned ad trappen, og at man ikke har tænkt på at ride! Efter at jeg begyndte at bruge BoT's knæbeskyttelse, når jeg føler, at mit knæ begynder at blive sammenfiltret, har jeg ikke haft nogen sådan smerte, beskyttelsen hjælper virkelig! Remmen sikrer, at dækslet ikke glider nedad, det sidder fast under bukserne.

0 Likes

Godt produkt, det hjælper underligt, ikke mere smerter i knæet og let bevægelse, dette vil bestemt blive det produkt, jeg altid bruger! :-) Velcro er også praktisk, godt materiale, let at tage på & forbliver på plads!

Tilbage på spor Kneepads med velcro
0 Likes

sædvanlig god bagside på bane kvalitet, men velcro størrelse XL var alt for lille, hvilket ikke engang passede med størrelse M.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.