FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Back on Track rygbælte

Produkt-ID: 44328

DKK 569,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track rygbælte
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track rygbælte
DKK 569,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track rygbælte
Beskrivelse

Beskrivelse

Rygbælte til lænden. Forbedret version af det populære Back on Track rygbælte. Justerbar omkreds med velcrostrop. To-vejs stræk. Funktionelt keramisk tekstil for ekstra varme og komfort.


Teknisk beskrivelse:


Åndbart. Materialer: 100 % polyester med keramiske fibre. Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Brug ikke blødgøringsmiddel.Størrelse:S: 60 - 85 cm (Justerbart), M:75 - 100 cm), L:: 85 - 110 cm, XL:100 - 130 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God hjælp til en skidt lænderyg....
0 Likes

Har nu begge rygbælter fra Back on Track. Købte dette efter anbefaling og må sige, at det har voldt nogle startproblemer. Bæltet er meget stift nærmest lidt "klodset" og for efter min mening lidt for bredt foran, mangler den "indsnævring" det andet har. Det stive velcro generer huden foran. Man skal derfor bruge lidt længere tid til og få det sat korrekt. Når det så er sagt, så er det fantastik når først det er "gået til" og indstillet, her er der ekstra gode muligheder gr. elastikken :-). Det holder lænderyggen godt på plads, lidt ala et "korset" da det ikke spottes ved første øjekast. I dag elsker jeg det og bruger det hver dag - De dage det er rigtig slemt sover jeg med det. Har anbefalet det til andre jeg kender, med de "forbehold" for start vanskeligheder jeg nu synes det har, så andre ikke giver op inden de er kommet i gang (det var jeg nemlig ret tæt på selv) .......

Størrelse: Stor
Tilbage Brace
0 Likes

Denne rygstag er den bedste! Jeg har brugt det hver dag, siden jeg fik det for en uge siden! Jeg har det så meget bedre, efter at jeg har brugt det, især efter at have været i laden hele dagen! Jeg vil anbefale dette produkt!

Størrelse: Normal
Let at bære lændebælte
0 Likes

Kvalitetsartikel, der let passer og glemmes en gang på plads. Jeg kan gå, bøje mig ned, udføre forskellige bevægelser uden at føle mig anstrengt eller blokeret. Vi kan føle kanterne op og ned, når vi f.eks. Sidder på et sæde lidt dybt, men ikke mere. Selvfølgelig er det materialets specificitet, der holder området dækket varmt, uden at være ubehageligt, selv i mildt vejr og træne en vedvarende øvelse. Ikke prøvet endnu af stor varme. Kan bæres i sengen uden at forstyrre. Jeg har ikke det langsigtede perspektiv, men i øjeblikket ser det ud til, at bæltet ikke er deformeret eller slidt ud for tidligt.

Størrelse: Normal
Kunne være lidt mindre, men fungerer fint lige nu.
0 Likes

Fungerer som annonceret. Korsryggen forblev varm og fleksibel. Nemmere at ride og rydde op før og efter uden at have en masse smerter.

Størrelse: Normal
Topprodukt af Back on track
0 Likes

Da min hest reagerede positivt på ryggen på banen, beordrede jeg ryggen varmere for mig selv. Det er let at tage på og er optimalt tilpasningsdygtigt gennem de ekstra elastikker. Selv på arbejdet bærer jeg ryggen varmere i en begrænset periode.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.