Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back on Track topmadras

Produkt-ID: 44301

DKK 766,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Back on Track topmadras
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track topmadras
DKK 766,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track topmadras
Beskrivelse

Beskrivelse

Topmadrassen er god til den der generelt har ondt i kroppen eller har rygsmerter. Brug madrassen med et tyndt bomuldslagen fra Back on Track. Mange brugere oplever at de sover dybere og vågner mindre stive i kroppen. Det virker som om den dæmper temperatursvingninger, og den er dejlig at sove på både sommer og vinter.


Teknisk beskrivelse:


Back on Track topmadras.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Kunstskind madras
0 Likes

Dette produkt er en faux pels madras topper med gummi stropper. Det er IKKE et laken som angivet i beskrivelsen. Derfor går produktet tilbage. Om selve madrassepuden kan jeg ikke give nogen oplysninger, da de ikke kom i brug. Udførelsen er god.

Hvilket vidunderligt produkt!
0 Likes

Jeg har nu sovet tre nætter på denne madras, og jeg vil ikke være uden den længere! Hvilken lettelse for muskel- og ledproblemer! Jeg var skeptisk i begyndelsen, men bemærk, at produktet leverer det, som producenten lover: det slapper virkelig af muskler og led og giver derfor smertelindring. Bunden er lavet af syntetisk uld, den øverste er lavet af infrarødt reflekterende materiale. På grund af de elastiske hjørner forbliver overmadrassen godt og rynker ikke. Jeg har placeret det oven på mit monterede ark, men det kan også lægges under, hvis det monterede ark er lavet af et tyndt stof. Det er bare en investering, men jeg kan varmt anbefale det til alle med muskel- eller ledproblemer for en beroligende afslapning og varme i muskler og led. For mig er dette produkt værd at prisen.

Størrelse: Normal
Et hyggeligt reden.
0 Likes

Ekstraordinær denne surmatela! Det gør sengen blødere, varmere og mere behagelig og ud over at vågne op, mere smerter! Jeg anbefaler det til alle jer, der om morgenen, alderen ikke arrangerer noget af de fald, som vi kunne gøre, har nogle vanskeligheder med at "udfolde" ... Et ord: Magi!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.