FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Helosan salve, 1 kg

Produkt-ID: 25002

DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Helosan salve, 1 kg
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Helosan salve, 1 kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Helosan - en meget effektiv antiseptisk og fugtende hudsalve til daglig brug.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

En god investering
0 Likes

Jeg er meget mere tilfreds med dette store end de små rør. Måske lidt ugunstigt, hvis du skal have med dig, når du går væk, men så kan du bare tage lidt i en anden container. Anbefale denne til alle, men derefter med den tilhørende pumpe! Derefter bliver det meget mere hygiejnisk. En god investering.

Perfekt handel
0 Likes

Købte et kilo helosan salve og fik det til en rigtig god pris da jeg fandt det et andet sted på nettet til en lavere pris. jeres lavprisgaranti holder hvad den lover. Det var rigtig god service og hvis jeg mangler noget som Horze har så handler jeg gerne her igen og vil meget gerne anbefale andre at handle her da jeres service er tip top. Helosan er virkelig en god salve som virker godt på tørre fødder og hænder.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.