Stassek Equilux dunk, 5 liter

DKK 499,00
Prisen er inkl. moms
15% rabatt på din ordre
Kopier kode: FIRSTLOVE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.09.2021.
Hvid Stassek Equilux dunk, 5 liter stassek
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 5 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Equilux hurtigrensning er et unikt produkt til pleje. Det gør det muligt at rengøre frakke, manke og hale inden for få minutter, men uden de velkendte ulemper. Ingen grund til at vaske hesten inden påføring. Dette gør Equilux til et ideelt produkt til den kolde tid på året, eller hvis hesten er tilbøjelig til at blive forkølet.
De upopulære gule pletter på grå eller støvlaget på mørke frakker er straks væk. Equilux sparer en masse plejetid. Det tørrer hurtigt og hverken fedt eller lugt. De aktive stoffer fjerner pletter f.eks. gødning pletter eller misfarvninger lavet af græs eller snavs og skaber en ultra skinnende frakke og langt hår. Derudover bliver håret snavsafvisende i længere tid.
Til nervøse heste eller til pletfjernelse i hestens ansigt er Equilux tilgængelig som pletrulle i en lille flaske. Pletvalsen er ideel til at tage med dig, f.eks. til et hesteshow.
Equilux er absolut ikke-giftig og yderst skånsom mod huden. Hud og hår opretholdes mildt, hudens vejrtrækning reduceres ikke.
I betragtning af mennesker, dyr og miljø indeholder Equilux næsten udelukkende naturlige ingredienser, der er under konstant kvalitetskontrol. Equilux-flasker kan genfyldes, sprøjterne kan genanvendes. Vi tilføjer ingen unødvendige emulgatorer. Husk derfor at ryste godt inden brug.


Produkt-ID: 25187

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Stassek Equilux dunk, 5 liter