« Tilbage / Temaer / Pony & Shetland / Pony sadelunderlag

LeMieux Suede Square kombineret sadelunderlag

RRP: -10% Rabat
DKK 494,10
RRP: DKK 549,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar op til 60 % på forårs- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabat på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabat på andre mærker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 29.07.2024.
Farve: Fern
Fern LeMieux Suede Square kombineret sadelunderlag
Jay Blue LeMieux Suede Square kombineret sadelunderlag
Apricot LeMieux Suede Square kombineret sadelunderlag
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Nu med ny superblød ruskindskant og nyt gjordbeskyttelsesområde med PU-læder. Dette smukke ruskindsunderlag sætter nye standarder inden for stil & komfort. Nu etableret som det ikoniske LeMieux-look i kombination med polobandager og hut i farver der passer alle heste og smagsløg. Designet til at passe en lang række kombisadler med sit høje mankestykke, standard lange stropper & nyt gjordområde i PU-læder. Den luksuriøse ruskindsoverflade og nye bløde ruskindskant fuldendes af meget blød bambusunderside, der absorberer & kontrollerer sved under sadlen på en komfortabel måde, samt sikrer minimal friktion. Der er flere flotte ruskindsfarver og flere nye tilføjes i sæsonen, og et udvalg af nye Small/Med underlag der passer mindre sadler. Overvej at matche dit Suede kombiunderlag med Classic hut & bandager i samme farve.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på 30 grader. Det anbefales at vaske i vaskepose og strække det våde underlag i korrekt facon, for at opretholde faconen under tørring. Kan stryges på lav varme. Sørg venligst for at lukke alle burrebånd før vask. Lufttørres. Kan ikke tørretumbles

Produkt-ID: 338078

Læs anmeldelser:

Farve: