Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

bZeen refleks ridedækken

Produkt-ID: 29326

DKK 424,15
DKK 499,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
bZeen refleks ridedækken
DKK 424,15
DKK 499,00
Horze bZeen refleksgamacher
DKK 160,65 DKK 189,00
bZeen refleks ridedækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Bedst reflekterende under alle forhold


Horze refleks ridedækken er et vidunderligt dækken til aftenridning! Det lyse orange ridedækken holder dig og din hest sikre med store refleksstriber på siderne, skuldrene og halen. En yderside i 420D polyesterforing holder hesten komfortabel i sol og regn. Dette dækken er fantastisk at ride med under alle forhold da det er vandtæt, åndbart og komfortabelt.


Funktioner


  • Øget sikkerhed med store refleksstriber på hver side
  • 420D polyester
  • Vandtæt
  • Åndbar

Detajler


  • 420D holdbar polyester ydre
  • Polyesterforing
Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

En fremragende prototype
7 Likes

Bedst af alt meget god synlighed! Bærbarhed var rimelig god, forblev godt på ryggen og holdt regnen godt nok. Den orange farve har sin egen vibration opmærksom på øje glædeligt, og jeg oplevede sandsynligvis den nederste kant af stigbøjlen at lægge mærke af design også ind - synes ikke at hæmme ridning. Vi bruger det ganske hårdt om vinteren mørkt og frostigt: Materialet har vist sig at være holdbart og vaskbart og har bevaret sin sejhed. Arbejdede bedst på en kort, gadeløs sandstrand gang fra hjemmet til et nærliggende stalde og tilbage: opvarmning / holdning af varme muskler lige før og efter ridning. Selv racing show ser ud til at fungere. For længere terræn eller større bevægelse, ud over åndbarhed, har varpfronten også dårlig ydeevne - begrænser bevægelse af klinger og klistermærker, der prøver at åbne. Dette er en klar sikkerhedsrisiko. Jeg designet selv de ekstra spænder for at holde den forreste klap og klistermærket foran sadlen stadig i bevægelse (hidtil arbejdet). Et tip til produktudvikleren: For en optimal off-roader ville vi have refleksionsevnen og regnmodstanden for dette varp;

7 Likes

Super godt refleksdækken. Ses tydeligt fra alle sider, ligger rigtig godt på hesten. Rigtig god frontlukning. Kan kun anbefales.

5 Likes

Super refleksdækken til en meget fornuftig pris. Det gør det det skal - sikre at hest og rytter bliver set.

Genialt refleks dækken
5 Likes

Suverænt refleks dækken der sikre at du kan ses fra alle vinkler, findes ikke nogelt lignende på markedet. Kan kun anbefales - også når man rider i dagtimerne langs vejene i vinterhalvåret.

5 Likes

Super repleksdækken. Ses på lang afstand, ligger godt på hesten og god frontlukning. Anbefales meget herfra.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.