Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

bZeen refleksfortøj

Produkt-ID: 29200

DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
bZeen refleksfortøj
DKK 79,00
bZeen refleks ridedækken
DKK 439,12 DKK 499,00
bZeen refleksfortøj
Beskrivelse

Beskrivelse

Holdbar, meget reflekterende og komfortabel til riding om aftenen


Hvis du rider i nærheden af vejen om aftenen, kan du begrænse risikoen med et refleksfortøj. Fortøjet i holdbar nylon-webbing har refleksmateriale på nakkestykke, kind og næse for høj synlighed. Justering ved hage og tryklås ved halsen lader dig gøre den komfortabel for hesten.

Høj synlighed gør at kørende kan tage de nødvendige forholdsregler når de nærmer sig. De vil måske endda blive forvirrede og sætte farten ned på grund af det de ser! Husk, at det eneste de kan se er reflekserne!


Funktioner


  • Meget reflekterende grime med flotte farver
  • Undgår alvorlige uheld
  • Giver kørende mulighed for at tage de nødvendige forholdsregler når de overhaler dig

Detajler


  • 100 % slidstærk nylonwebbing
  • Aftør for rengøring eller brug sæbevand og skyl grundigt
Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

4 Likes

Den store fordel ved denne reflektor er, at du kan se hesten godt forfra. Vedhæftningen er enkel og hurtig på grund af kliplukningen. Hvis du er tilbageholdende med at gå ud med et reflekterende tæppe, kan denne del og refleksstrimler til benene hjælpe dig meget. Størrelsen på nakken og længden på strengen, der fører til sadlen, kan let justeres. Ulempen er, at du har brug for en rem, når du går for at fastgøre den nederste streng - eller at du knytter. Absolut anbefalet.

2 Likes

God artikel og fair pris! Vigtigt at vinteren ses godt!

Refleksfortøj
2 Likes

Letvægts fortøj i en flot orange, med en stor refleks stribe, som kan ses på lang afstand

Godt synlig kvalitetsrefleks med hul !!
1 Likes

Et utroligt let og justerbart reflekterende legetøj! Dette "hul", som andre kommentatorer siger, er ikke der, det tog mig og min ven et øjeblik at finde. Det er bare foldet sammen uden faldet for at tage mindre plads i pakken. Hvis du ser lidt, vil du se og finde ud af, hvordan du får den hamp med det samme! Den er meget justerbar og passer fint på en lille shettis, jeg har på! Jeg har kun haft denne refleks i et par uger, så kan ikke sige noget om, hvor holdbar den er, men ville bare fikse den med hullet ikke der, for det er det! ;)

Fantastisk del :-)
1 Likes

En fantastisk brystplade til at ride i mørket. Enkelt og hurtigt. Desværre er stroppen fastgjort til omkretsen i ponnistørrelse er meget lang, der ville være mere justering bedre. Øverste del, størrelse Shetty, ville være en drøm

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.