Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze refleks-fortøj.

Produkt-ID: 29012

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Horze refleks-fortøj.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze refleks-fortøj.
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze refleks-fortøj.
DKK 99,00
Horze refleks ridedækken
DKK 229,00
Horze refleks-fortøj.
Beskrivelse

Beskrivelse

Tilføj yderligere reflekssikkerhed til din hest med dette fortøj der er let at sætte på. Reflekstapen på dette fortøj vil gøre dig og din hest synlige for modkørende trafik. De enkle velcolukninger ved manken kan let sættes fast på sadlen. Robust 600D neongult materiale med brede refleksstriber matcher vores øvrige sikkerhedsudstyr.


Egenskaber:


  • Enkelt reflekterende fortøj til ridning i mørke.
  • Reflekstape.
  • Lette at sætte på med velcro.
  • Horze-logo printet i refleks-sølv.

Teknisk beskrivelse:


600D polyester-materiale.


Vaskeanvisning:


Vaskes ved 40° med lignende farver. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Lidt for lang til pony størrelse
0 Likes

Den reflekterende brystplade er af god kvalitet og tjener dens formål. Som de fleste Horze Reflex-produkter er den foret med sort fleecw og derfor ganske varm. Derfor bestilte jeg ikke det rigtige tæppe, fordi min islænding ville svede for meget under det. Jeg bestilte den i størrelse pony og antog, at den passer, men desværre er den ganske stor. I mit tilfælde er stropperne for lange. Min islænding er 134 og mellemlang. En smalere smell havde sandsynligvis lignende længdeproblemer.

Super reflektor til fronten!
0 Likes

Meget godt supplement til ridreflektordækslerne! Brystpladen falder efter min mening dog meget stor. For min feste hest på 157 cm pindstørrelse er ponniestørrelsen tilstrækkelig. Til min 121 cm lille Welshmix måtte jeg sy på brystpladen, men fungerede godt. For holdbarhed kan jeg ikke give nogen indikation, fordi brystpladen kun er kort i brug.

Stor i størrelse
0 Likes

Har en hest med et stærkt bryst, men selen er stadig for stor. Meget lille mulighed for at kontrollere størrelsen med knappen. Måske prøv at sy på dig selv.

Refleksele
0 Likes

Enig - stor i størrelse - ponnien sidder bedst på den store hest, og derfor har min B-pony ingen - men let at tage på og ser meget god ud

Meget godt lavet - men kæmpe snit
0 Likes

Meget flot produkt, men desværre er selv ponystørrelsen for en smallere fullblods alt for stor - men kan kæmpe med Fummelei. Meget god synlighed. Flere og realistiske (!) Størrelser ville være store - men stadig fuld score, fordi pris / ydelse er meget god.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.