FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze refleks-ørenet.

Produkt-ID: 29011

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze refleks-ørenet.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze refleks-ørenet.
DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze refleks-ørenet.
DKK 59,00
Horze refleks ridedækken
DKK 229,00
Horze refleks-ørenet.
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette ørenet har høj synlighed, hvilket er godt til aftenrideture.


Fastgør dette fuldt dækkende ørenet med to velcrostropper til din trense, før din næste tidlige morgentur eller aftentur. Det lysende, gule neon er meget synligt i svag belysning, og nettet har reflekspiping. Det reflekterende tape i chevron-stil sikrer yderligere at gøre din hest synlig for modsatrettet trafik. Det robuste 600D stof går ikke i stykker, og vil vare rideture efter ridetur.


Egenskaber:


  • Neongult ørenet
  • Fuld dækning af ørerne
  • Dobbelte velcrostropper fastgøres til trensen
  • Reflekser og piping

Teknisk beskrivelse:


600D polyester-materiale.


Vaskeanvisning:


Vask i varmt vand med lignende farver. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God, men ubehagelig
0 Likes

Jeg synes, det er fantastisk, det reflekterer godt, men min nøjeregnede dame kan IKKE lide det, hun synes det er hårdt og ubehageligt. Et mere kompatibelt materiale ville have været at foretrække.

Størrelse: Normal
For lille
1 Likes

For lille til en finsk hest med fuld størrelse af runer og røgelse. Så ved jeg ikke, om hesten havde et for bredt hoved, når hætten ikke rigtig dækkede ørerne. Materialet har også en dejlig fornemmelse, men det betyder ikke så meget om vinteren.

God refleks
1 Likes

meget god hætte, de passede godt på min hest var så god, da vi ankom. godt, at der er hætter, som du også kan bruge som en refleks og ikke kun andre ting

Størrelse: Normal
God refleks
1 Likes

Købt en i pony og en fuld. Har en maxed d og C pony. P var alt for lille. Fuld var temmelig stor i fronten, endte lige over øjnene, men var god i ørerne, skønt det var let at få plads mellem ørerne. Så hvis du har store ører på hesten, passer dette sandsynligvis ikke.

Størrelse: Normal
Meget glad!
0 Likes

Fungerer godt og koster heller ikke skjorta! Gik i størrelse fuld baseret på den anden anmeldelse, og synes, det fungerer godt for min, der ellers bruger kobben, måske lidt lang i ørerne, og måske kunne have været lidt mindre i størrelse generelt, men at vippe ponyen ville blive alt for lille igen. Så absolutt anbefale fuldt, hvis du har en hest, der ellers bruger kolber!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.