Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Horze Supreme Mørk Reflekterende Sikkerheds gamacher

Produkt-ID: 29301

DKK 169,15
DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Supreme Mørk Reflekterende Sikkerheds gamacher
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Supreme Mørk Reflekterende Sikkerheds gamacher
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse sikkerhedsgamacher har reflekterende sikkerhedstape så de kan ses i mørke.


Neoprengamacher som både støtter og beskytter, med forstærkede velcrolukninger. De reflekterende detaljer er klassisk sorte om dagen, men om aftenen, ved skumring eller i dårligt lys lyser gamacherne op for synlighed og sikkerhed når du rider. Vær synlig for trafik og andre for alles sikkerhed.


Egenskaber:


  • Reflekterende detaljer for sikkerhed & synlighed i mørke
  • Neoprenforing for komfort

Teknisk beskrivelse:


Neoprenforing.


Vaskeanvisning:


Skylles med vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Passer min Haflinger i M perfekt
0 Likes

Gangterne er godt lavet, er lette, men alligevel meget stabile og hurtige og sikre at installere på grund af de brede borrelås.

Horze Supreme Reflective Ben
0 Likes

De er bare fantastiske. På min hest ser de meget godt ud, kun ørerne med en smæk og en hale er tilbage at købe !!!!!

Fantastiske støvler, sikkerhedsfunktion En bonus!
0 Likes

Dette er den perfekte tid på året til at investere i nogle reflekterende sikkerhedsudstyr til dig og din hest. Når det bliver mørkt så tidligt hver dag, er det nødvendigt at tage en ekstra forsigtighed for at sikre, at du og din hest er i sikkerhed, når du fortsætter livet og træner i din lade. Horze har du dækket, da de tilbyder flere produkter med sikkerhed i tankerne, som du kan se her. Jeg havde for nylig mulighed for at prøve deres Supreme Dark Reflective Safety Horse Boots. Jeg har prøvet et par andre varer fra Supreme-linjen og har været meget tilfredse med det. Jeg var også virkelig begejstret over at prøve disse støvler, da jeg er nødt til at krydse en måde at komme til vores arena på laden, så dette virkelig hjælper med at sikre, at andre kan se mig og min bugthest i mørket. Det, der er fantastisk ved disse støvler, er, at de ikke umiddelbart ligner sikkerhedstøvler. De ligner normale sorte senestøvler, og refleksbåndet på dem vises kun om natten. Så du kan også bruge disse som normale sportsstøvler i løbet af dagen. De har 3 velcro stropper for en sikker pasform og et neoprenfor til beskyttelse og komfort for din hest. De er stilfulde og sporty, og jeg elskede udseendet på disse støvler. Petey er 16,2, og jeg fik den store størrelse støvler til ham, og det fungerede fint. De ser godt ud. De giver den perfekte lysglimt for at advare nogen om at være forsigtige. De fungerede rigtig godt i forlygterne i en bil, så det giver et ekstra stykke sind, at når vi er ude i mørket, vil folk ikke savne os. Tøv ikke med at købe disse!

Elsk disse!
0 Likes

Jeg købte en flok højeste reflekterende ting, og jeg er så forelsket i disse. De ser ikke reflekterende ud, de ser sporty og stilfuld ud! Så let at smide maskinen i. Rimelig pris, jeg elsker den øverste linje! min hest har alt suverænt

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.