Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!

Horze Supreme Mørkt Reflekterende Sikkerheds ridedækken

Produkt-ID: 29328

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Supreme Mørkt Reflekterende Sikkerheds ridedækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Supreme Mørkt Reflekterende Sikkerheds ridedækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme Mørkt Reflekterende Sikkerheds ridedækken giver et lændedækkens komfort samtidig med reflekterende sikkerhed ved ridning i mørke.


Dette sorte ridedækken fungerer som et perfekt opvarmings- eller nedkølingsdækken. Det er perfekt både om dagen og om natten idet den reflekterende tape falder i med stoffet om dagen, og giver høj synlighed efter mørkets frembrud. Dette velsiddende lændedækken har stropper som er nemme at fastgøre og vil holde hesten komfortabel og jer begge trygge under aftenturene.Selen medfølger ikke, men kan købes separet under varenummeret #29001 Horzeu Supreme Mørkt Reflekterende Sikkerheds seletøj.


Egenskaber:


  • Reflekterende detaljer for sikkerhed
  • Reflekterende detaljer der kun ses i mørke
  • Fremragende pasform
  • Stropper som er nemme at fastgøre
  • Ideel til ridning i koldt vejr

Teknisk beskrivelse:


300D polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vand ved 40°C/105°F. Lufttør for at bevare faconen.


Gennemsnitlig vurdering
3.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget godt ridetæppe
0 Likes

Ikke særlig mærkelig som et reflekterende vrid. Det ville være mere nyttigt at have en reflekterende overflade bagpå og strække sig til fronten snarere end kun et par små striber på siden. Det er et stort minus, når det kommer til reflekterende markedsføring. De gode ting er vandbestandigheden, det er godt egnet til regnvejr og snefald fungerer også. Under kølige forhold varmer det velcrooverfladen nok til fastgørelse, fullin kan justeres, så den passer til selv en lille hest :)

Reflektoren vises ikke
0 Likes

Materialet er sandsynligvis godt, men fungerer ikke som et reflekterende varp. Det mislykkede produkt fungerer ikke til det tilsigtede formål.

For lille
0 Likes

Jeg bestilte den største størrelse og alligevel stadig for lille ...

Temmelig godt ridetæppe
0 Likes

Den gode side: det er fantastisk til forskellige typer vejr, vandtæt, varmt, dvs. et godt ridetæppe til køligt / koldt og regnfuldt / snedækket vejr. God justering, selv for en lille hestekæmpe: Ikke meget brug for et par små reflektorplader på siderne, når de markedsføres som reflektortæppe. Det vil sige, der skal være meget mere reflekterende stripe. Generelt: Et pænt og pænt tæppe, der er godt til køligt og vådt vejr

For lille
0 Likes

Helt ok quilt undtagen det er for lille til at være i fuld størrelse. Ellers fungerer det godt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.