Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

EquiSafety Aspey jakke

Produkt-ID: 309069

DKK 1.299,00
(Prisen er inkl. moms)
EquiSafety Aspey jakke
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
EquiSafety Aspey jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Vindtæt, vandtæt, åndbar. Denne klassisk designede jakke er en essentiel del af en rytters beklædning. Denne helårsjakke er perfekt til al slags vejr, den er smart, komfortabel for rytteren og holdbar.Fremstillet ved hjælp af avanceret teknik og intelligente tekstiler i høj kvalitet. Jakken er af 100% vandtæt, let, åndbart stof med tapede sømme, og når dette kombineres med det højt præsterende design får man uden tvivl den bedste jakke på markedet.Den har en eksklusiv advarselstrekant man kan trække ned, som fastgøres på siderne af jakken og som kan rulles op i kraven når den ikke skal bruges.Jakken har også en indvendig lomme med lynlås, mobillomme, 360° reflekser og selvlysende egenskaber, kraftig to-vejs lynlås foran og to store, skjulte lommer.


Vaskeanvisning:


Kan vaskes på 30°, brug ikke-biologisk vaskemiddel/-pulver, hænges til tørre. Vi anbefaler også at jakken vaskes med NikWax Tech Wash efter fem vaske, for at holde pletter væk og så jakken ser ny ud i længere tid.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Det er top kvalitet
0 Likes

En fremspringende jakke, der beskytter på en god måde mod vejret og også giver optimal beskyttelse. Og selvfølgelig er den typiske engelske kvalitet og elegance svært at slå. Blot top kvalitet.

Equi Savety Aspey jakke
0 Likes

Meget behagelig at have på. Let og alligevel varm absolut lanterne. Godt produkt. Heller et lille snit.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.