« Tilbage / Hest / Hestedækken / Dækkener til Pony / Regndækkener og Vinterdækkener til Pony

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Tiny All Weather Vinterdækken, 300 gr

DKK 1.565,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bedste Pris
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Tiny All Weather Vinterdækken, 300 gr
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Beskyt hesten mod regn, kulde og irritation med Tiny All Weather Waterproof-dækkenet.

Egenskaber: All Weather Waterproof-dækkenet er et ekstremt stærkt udedækken, der beskytter hesten mod kulde og regn. Dækkenet er meget komfortabelt Takket være den kunstige kaninpels indvendig. Materialer: Dækkenet har en 1680D yderside i kanvas-look. Polyesterydersiden er meget stærk, holdbar og smudsafvisende. Takket være en vandtæt PU-coatning (ISO 10. 000 mm), er en tør hest garanteret. Fyldet på 300 gr. er et PES-fiberfyld, som er varmt og åndbart takket være lagene, hvori luft kan cirkulere. Indersiden har vores signatur med kunstig kaninpels. Dette forhindrer irritation og fungerer som ekstra isolering sammen med fiberfyldet. Form & størrelse: Dækkenet er anatomisk og har ingen sømme i ryggen, så man undgår læk. Takket være den kunstige kaninpels, så falder dækkenet på plads efter en rulletur. Dækkenet har 2 frontlukninger med burrebånd, 2 krydsgjorde af sikkerhedssele-webbing, og en plastikbetrukket elastiksnor (nem at rengøre). Ønsker man mere beskyttelse, kan et halsstykke købes separat.

Egenskaber:

  • 1680D udvendig
  • Kunstig kaninpels indvendig
  • Ingen søm i ryggen
  • Solidt og åndbart
  • Dækkenet falder tilbage på plads

Vaskeanvisning:

All Weather Waterproof kan maskinvaskes på 30 grader. Efter mere end 5 vaske, anbefaler vi at give en flour carbon-behandling for at opretholde dækkenets vandtæthed.

Produkt-ID: 336887

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: