Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Avalanche 1200D Combo overgangsdækken, 150g

Produkt-ID: 24568

DKK 1.390,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Køb også
Horze Avalanche 1200D Combo overgangsdækken, 150g
DKK 1.390,00
Horze Stor Opbevaringstaske
DKK 159,00
Horze Avalanche 1200D Combo overgangsdækken, 150g
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette kombidækken udgør en komplet regn- og snegarderobe til din hest når den skal ud i det værste vejr.


Dette kombidækken i fremragende kvalitet er et fornuftigt valg af vinterudstyr til din hest. En fuld hals holder regn og sne væk fra halsen, og eliminerer problemet med vand der løber ind inder dækkenet. Hesten vil være helt dækket fra nakke til hale i dette smarte kombidækken. Yderlaget på vores dækkener af 1200D polyester rip stop fås med en 3-vask garanti der bevarer de vandtætte, vindtætte og åndbare egenskaber, noget vores konkurrenter på markedet ikke kan tilbyde. Horze Supreme Avalanche PRO Midseason Combo dækken kan tåle det uforudsigelige vejr om foråret og efteråret. Din hest vil være tryg, mens læggene giver rigelig bevægelsesfrihed. Det holdbare tekstil i dette dækken bevarer sin form og kan holde til voldsom leg i folden.


Egenskaber:


 • Eksklusiv Horze 3-vask garanti på yderlaget af 1200D polyester rip stop, for at bevare de vandtætte egenskaber
 • Tynd polyesterforing for at adskille materialet i yderlaget
 • Høj hals med formede skuldre og ekstra høje lægge for at mindske trykket på skuldrene og minimere gnavning
 • Halsen har en rem der kan fastgøres til grimen og holde dækkenet på plads
 • Ny, forbedret bringelukning med T-spænder for nem lukning
 • Sølvfarvede spænder i høj kvalitet af holdbart materiale
 • Krydsgjorde med elastik giver fleksibilitet omkring hestens bug
 • Aftagelige, elastiske benstropper
 • Stor haleflap fastgjort dybt bag på dækkenet giver fuld dækning og vindbeskyttelse
 • PDB-farven har reflekterende syninger på webbing-kanterne
 • Tapede sømme for holdbar vandtæthed

Teknisk beskrivelse:


1200D, 3000mmx3000mvp, 3-ganges vask. 150g/m² fyld.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes koldt ved 30°C/65° - 85° F. Lufttør for at bevare faconen. *3-vasks garanti: de vandtætte egenskaber bevares i op til 3 vaske.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Horze Supreme Avalanche Mid Season Combo Tæppe
1 Likes

Jeg købte dette tæppe til min klippede hoppe for også at holde min hals varm. Tæppet har et meget flot snit og passer perfekt uden at glide. Halsdelen er flot lang og når op til hovedet og holder godt selv uden fastgørelse til grime. Fantastisk finder jeg velcro fastgørelse af nakken i brystområdet. Så virkelig ingen kold vind trækker ind. Det ville være ideelt, hvis der også var dette tæppe med mavebib, for i øjeblikket har jeg altid et stabilt tæppe med mave under det. Grundlæggende kan jeg kun anbefale tæppet, og jeg vil bestemt bestille det igen, hvis det er nødvendigt. Fra mit synspunkt er dette tæppe meget bedre end Horseware-produkter, især i nakkeområdet.

Lavine pro
0 Likes

Kædebåndene er fremragende, det ydre stof føles meget stærkt og af høj kvalitet. Rygsøjlen er normal og proportional med dens størrelse. Varpens perler skal være lidt længere, nu - næsten tåren af kæden splittes under kæden. Min hest bærer en størrelse på 145 cm.

Lavine pro
0 Likes

Kædebåndene er fremragende, det ydre stof føles stærkt og af høj kvalitet. Størrelsen på taljen rygger godt, men længden på nederdelen skal være mere retfærdig (mindst 145 cm i størrelse).

Varp i høj kvalitet
0 Likes

Velt passende varp af høj kvalitet og størrelse. Beskytter også fronten og forhindrer, at vand løber ned gennem nakken og haster. Velegnet til nulspole / små fryser til vores korthårede tønder. Farvevalgene var lidt kedelige i egetræ.

Vil købe 2 mere til mine andre heste
0 Likes

Jeg købte dette sæt til min aktuelle show-sæson og kunne ikke være lykkeligere. Stilfuldt look, og jeg elsker den måde, hvorpå tæppet skinner sin frakke.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.