Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze Avalanche 1200D udedækken, medium tykkelse, 150g, halvhøj hals

Produkt-ID: 24047

DKK 1.059,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Avalanche 1200D udedækken, medium tykkelse, 150g, halvhøj hals
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Køb også
Horze Avalanche 1200D udedækken, medium tykkelse, 150g, halvhøj hals
DKK 1.059,00
Horze Stor Opbevaringstaske
DKK 159,00
Horze Avalanche 1200D udedækken, medium tykkelse, 150g, halvhøj hals
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette overgangsdækken er helt perfekt til når du ikke kan beslutte dig for hvad hesten skal have på.


Nogle dage kræver et tykt udendørsdækken og andre dage kræver kun et tyndt dækken. Dette dækken er det perfekte valg når vejret er uforudsigeligt, og det kan være varmt om eftermiddagen men køligt om morgenen. Horze Supreme Avalanche PRO overgangsdækken er det rigtige dækken til mellemsæsonen. Dækkenet er komplet med T-spænder i bringelukningen, krydsgjorde, elastiske benstropper og lang haleflap.


Egenskaber:


 • Eksklusiv Horze 3-vasks garanti på 1200D polyester rip stop yderskallen for at bevare de vandtætte egenskaber
 • Polyester og 150 g fyld til kolde, regnfulde dage
 • Halvhøj hals med formede skuldre og ekstra høje lægge for at lette presset på skuldrene og minimere gnavning
 • Ny, forbedret bringelukning med T-spænder for nem lukning
 • Sølvfarvede spænder fremstillet af holdbart materiale i høj kvalitet
 • Krydsgjorde med elastik for fleksibilitet omkring hestens bug
 • Aftagelige elastiske benstropper
 • Stor haleflap fastgjort dybt bagpå dækkenet for fuld dækning og vindbeskyttelse
 • Reflekterende syninger på kanterne
 • Tapede sømme bevarer de vandtætte egenskaber

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 1200D polyester firkantet rip stop3000mm/3000mvp vandtæt/åndbarhed.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Skånsom vask med mildt vaskemiddel. Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Kun lufttørring.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dejlig midtvægt vinterdeltagelse
6 Likes

Jeg søgte efter en vinterdeltagelse, der ikke var for varm til en hest, der er stoppet om natten og viste sig i løbet af dagen og står op til rullende og valgdeltagelse. Dette tæppe passer godt og forbliver centreret og virker holdbart. Det ville være nyttigt at have en velcro-rem over det nederste spænde, da min hest kan lide at lege med den nederste rem og har løsnet den! Også foretrækker jeg meget klipkroge af ældre stil frem for T-spænder. Jeg kan godt lide det højhalsede design af Avalanche og de generøse forreste skulderknaller. Det ville være dejligt, hvis tæppet blev tilbudt i flere farver, så jeg kunne fortælle min Avalanche regneark fra vintertæppet med et øjeblik. De er begge marine, da sort ikke appellerer til mig. Tæppet er lidt dyrt, men det er det værd for pasformen. Jeg har en 14 år gammel Tennessee Walking hest. Alt i alt vil jeg anbefale det. Skift venligst T-spænderne tilbage til spændene i klippestilen og tilbyder flere farver !!

En af de bedste dyner jeg har købt !!
3 Likes

Super tilfreds med denne dyne! Utrolig god pasform og god kvalitet! Livmoderhalsen er godt nedslidt og sidder perfekt hele tiden, i modsætning til andre dyner, jeg havde, når den ofte foldes. Meget gode spænder i fronten og klip blot, så den ikke sil for meget, når hesten spiser fra jorden. Plus, så himlen er perfekt med 150 gram, så det er det ultimative overgangstæppe! Værd at prisen.

Bedste mulighed
2 Likes

Jeg har en masse tæpper i din butik. Alle sej. Dette er min favorit. Hvis økonomiske muligheder ikke tillader dig at tage flere vintertæpper ved forskellige temperaturer, ville dette tæppe være et ideelt valg. En stærk vind raser ofte (brudgommene holder fast på hegnene for ikke at flyve væk til deres hjemland i Uzbekistan), våd sne eller Frost -25 ... generelt hjælper med i vejrforhold. Det blæses ikke, bliver ikke vådt, temperaturen holder sig fremragende og holdbar. En stor krave er meget praktisk, hesten bøjer sig, og intet falder bag scruff, det ligner et visir. Hun har været klædt i cirka en måned, strippet kun et par gange, da hun rengørede. Uld uden skæl, alt sammen skinnende, omend en lang vinter. Ren, frost og vind ikke mishandlet. Kort sagt, min hest vokser stadig aktivt, den næste efterår-vinter vil jeg bestemt tage et sådant tæppe, en størrelse større først og fremmest!

godt passende tæppe
2 Likes

Endelig er en model, der efterlader min norsk-arabiske blanding nok plads på nakken, skulderen og brystet og på samme tid ikke så langt, at den glider baglæns og således udøver pres på nakkeleddet. Justeringsmulighederne på brystet er ligesom de høje, langt fremad liggende folder plus dette tæppe. Derfor købte jeg den samme model som et uforet regnovertræk (det passer lige så godt - den fleece-foret variant faldt på den anden side meget smalere på skuldrene, brystet og nakken og trak sig derfor tilbage). På grund af det milde vejr har jeg ikke brugt tæppet undtagen montering, så udholdenhedstesten (ingen skavning ved langvarig slid og tæthed på tæppet) er stadig ude, og jeg tilgir derfor ikke den fulde score. Størrelsen er normal, min hest har brug for her såvel som andre tæpper størrelse 1,35 m ved 1,48 Stm. Jeg vil gerne have denne model desuden som en variant med 50 g foder.

Meget glad
2 Likes

Perfekt beliggende på den sigøjne kobber hoppe min. God pasform, bevægelse og ikke mindst dejlig at se på

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.