FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Karlslund overgangsdækken

Produkt-ID: 302138

DKK 879,00
(Prisen er inkl. moms)
Karlslund overgangsdækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Karlslund overgangsdækken
DKK 879,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund overgangsdækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Overgangsdækken i slidstærkt 600D ripstop stof, med forlænget hals. Det er vandtæt og åndbart og har et lækkert fleecefoer.Dækkenet har elastisk hals, slidser ved skulder og opskæring ved benene, for optimal tilpasning til hestens form og fuld frihed til bevægelse. Egnet til udendørs brug i regnvejr, og som overgangsdækken.Der er dobbelt lukning med karabinhager på bringen, haleflap, elastiske bagbensstropper, justerbare krydsgjorde og halesnor.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk omslag, men kort i bogen
0 Likes

Har en stor islandsk hest omkring 145 cm over manken, og tæppet passer godt. Super kvalitet med tre bælter under maven og sikkerhedsløsninger, der gør det muligt at komme løs, hvis dækket holder fast. Også gode detaljer ellers, inklusive gummieret halestrop og elastik i udskæringen. Hvis jeg på den anden side skal pege på noget, er bogstykket i det korteste lag, så den nederste del af bogen ikke er dækket af omslaget. Der er ikke noget stort behov, men der er en lille ulempe.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.