Køb 3 eller flere produkter
Ride t-shirts & toppe til børn

Ride t-shirts & toppe til børn

Ridebluser er designet til at passe den unge rytters figur. Vælg mellem et stort udvalg af farver og stile specielt lavet til den unge rytter.
19 artikler

Køb Ride t-shirts & toppe til børn på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Horze bluser til børn fås i casual modeller og farver som passer til alle ryttere.

Ridebluser til børn er ideelle til den unge rytter og fås i tekstiler som bomuld eller fugttransporterende piqué-materialer som holder dit barn komfortabelt. Det fleste afslappede poloer og langærmede bluser er pyntet med sjove farver og motiver samt Horze-logoet eller de populære Kids&Ponies-figurer. Disse finurlige bluser kan bruges omkring stalden, i sadlen på yndlingsponyen eller i skolegården, hvor man kan vise andre unge sin ridepassion.

Ridebluser til unge ryttere fås i mange modeller og tekstiler til den formelle stævnedragt.

Stævnebluser har særlige detaljer som flotte sømme og et skræddersyet look der passer til din ponyrytter. Det upåklagelige udseende hos Horze stævnebluser giver din barnerytter samme prisvindende look som en professionel. Fugttransporterende, åndbart tekstil holder dit barn afkølet og tilpas i ventetiden mellem ridelektionerne. Materialer der er nemme at vedligeholde og som tåler maskinvask holder disse slidstærke ridebluser pæne, og klar til din unge rytters næste stævne.

Top katagorier