Op til 20 % rabat på din bestilling
Ridebukser med fuldskind eller grip til herre

Ridebukser med fuldskind eller grip til herre

Ridebukser til herrer er formet til at passe til den mandlige rytter, og fås i modeller og farver der matcher alle discipliner. Herreridebukser er syet med en flad eller plisseret front for at give et skarpt udseende.
12 artikler

Køb Ridebukser med fuldskind eller grip til herre på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Herreridebukser har en klassisk stil som passer til en gentleman.

Vælg den perfekte pasform til mænd med flotte snit og kvalitetstekstil som følger dine bevægelser. Mange herreridebukser fra Horze har plisseret front for at give et skræddersyet udseende. Ridebukser til herrer tilbydes med lav eller normal taljer for bedste mulige pasform. Klassiske farver som sort, hvid og beige bruges traditionelt i de fleste discipliner, men sæsonens farver vil pifte hans garderobe op. Flaplommer og lange ben giver de godt designede ridebukser stil. Herreridebukser fås med fuldskind til dressurrytteren men også med knæskind og enkel stofforstærkning. Silikoneprint i nye, trendy stile giver ham ekstra greb om nødvendigt.

Ridebukser til herrer er velfremstillede og har en klassisk, traditionel pasform.

Silikoneprint og ekstra detaljer gør at Horze’ herreridebukser skiller sig ud fra mængden med subtil stil. Disse ridebukser er designet til den aktive mandlige rytter og fås i klassisk stil og med traditionelle farver, men tilbyder også den ekstra stil man forventer af Horze-mærket. Herreridebukser skal være slidstærke men komfortable, og disse ridebukser er det perfekte valg. Herreridebukser har mange lommer foran og bagpå for at give et moderigtigt og funktionelt design.

Top katagorier