Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

B Vertigo Melissa ridebukser, fuldskind, damemodel

Produkt-ID: 36586

DKK 1.190,00
(Prisen er inkl. moms)
B Vertigo Melissa ridebukser, fuldskind, damemodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
B Vertigo Melissa ridebukser, fuldskind, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse iøjnefaldende fuldskindsridebukser til dressur anbefales af trænere.


Disse højkvalitets ridebukser har B Vertigos stil og er fremstillet af holdbare, funktionelle materialer. De lange ben er meget komfortable, og en normal taljer giver fleksibilitet og komfort under træning.


Egenskaber:


 • Friske nye ridebukser i vores mest populære stil
 • Lav til normal talje
 • 4-vejs stretch
 • Ekstremt slidstærke og holdbare for optimal komfort
 • Åndbare
 • Fugttransporterende
 • YKK-lynlås
 • Gutos-knap
 • Friske farver som matcher sæsonens stævnebluser
 • Fuldskind med greb for ekstra sikkerhed

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 92% polyamid, 8% polyurethan.Sædemateriale - RIMA strækbart syntetisk læder.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Brug ikke skyllemiddel. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

størrelse
1 Likes

SYDLIG lille i størrelse. Har normalt set 32 i bukser, fik dem ikke engang på lårene, fordi de var så små i taljen. Men benene føltes lige ret? Ændres til størrelse 36.

De bedste bukser nogensinde
0 Likes

Helt fantastisk dejlige bukser, der sidder som en klap (lidt lille istrl) Stylish har modtaget mange positive kommentarer og spørgsmål om denne bukser. Jeg vil kun købe B // Vertigo i fremtiden, fordi det er så velarbejdede bukser med samme kvalitet som pikeur, cavallo og de andre fidusmærker, men til en meget billigere pris!

Komfortable bukser med dejlige detaljer.
0 Likes

Jeg havde bestilt bukserne med 70% rabat på salget og betalte på denne måde i stedet for 159, - kun € 47,70 €. For denne lave pris er det virkelig en stor fyldig buks med fine detaljer. Buksens design er moderigtigt, men alligevel enkelt og klassisk. Materialet er meget elastisk og virkelig behageligt. Desværre er bukserne generelt lidt tynde - så hurtigt dannede små træktråde, som jeg (hvis jeg havde betalt den normale pris) kunne være en smule irriterende. På grund af den tyndere materialetykkelse vil jeg anbefale bukserne snarere til brug i varmere temperaturer. Hvis termometeret falder under 5 grader, vil det være lidt køligt på hestens lår. Bukserne er ret ufølsomme og smudsafvisende trods det lyse stof. Påfyldningsmaterialet er pænt og blødt og giver et indtryk af høj kvalitet, det har ingen piller efter fire uger. Hvad jeg overhovedet ikke kan lide, er det faktum, at bukserne blev lavet i Indien. Med en almindelig pris på 159 € kunne du forvente "made in Europe". Konklusion: I salget ville jeg købe bukserne når som helst igen, men ikke til den normale pris.

Ikke som forventet
0 Likes

På billedet ser bukserne ud beige, men de er næsten grøn i virkeligheden. Meget utilfreds med både farve og pasform.

Elsker
0 Likes

Elske disse ridebukser. De ser godt ud og bevæger sig virkelig med dig på hesten. Ingen nead til at justere efter montering. De passer til det samme i slutningen af dagen, som de gør i begyndelsen. Højt anbefalet!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.