Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder
-20%

B Vertigo Xandra BVX ridebukser, fuldskind, damemodel

Produkt-ID: 36394

DKK 952,00
DKK 1.190,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
B Vertigo Xandra BVX ridebukser, fuldskind, damemodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
B Vertigo Xandra BVX ridebukser, fuldskind, damemodel
DKK 952,00
DKK 1.190,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
B Vertigo Xandra BVX ridebukser, fuldskind, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Brug disse fremragende fuldskindsridebukser når du ønsker et sjovt, sporty look.


Disse B Vertigo BVX tekniske fuldskindsridebukser i høj kvalitet har silikoneprint på sædet og Coolmax-tekstil som holder dig komfortabel. De har bi-stretch med et trendy, men funktionelt design, og en komfortabel normal talje. De elastiske underben og maksimal stretch gør at disse fugttransporterende, vandafvisende og vindtætte ridebukser passer perfekt, hele sæsonen.


Egenskaber:


 • Innovativt, åndbart og sporty design
 • Normal talje
 • Maksimal bi-stretch tekstil bevarer faconen
 • Elastiske underben
 • Nye BVX Gutos knapper
 • Læderlignende fuldskind
 • Nyt og forbedret silikoneprintet BV-logo på sædet for optimalt greb
 • Fugtransporterende egenskaber og Coolmax-tekstil for at kontrollere kropstemperaturen
 • Vindtætte & vandafvisende

Teknisk beskrivelse:


BV Opti-Pro tekstil: 92% polyamid, 8% polyurethan. Rima strækbartk, syntetisk fuldskind.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Vaskes på vrangen med lignende farver. Brug ikke skyllemiddel.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

De bedste bukser, jeg nogensinde har ejet!
4 Likes

Disse bukser må jeg sige er de mest behagelige bukser, jeg nogensinde har ejet. De er elastiske, smigrende og lette. Jeg bor i Florida, så det bliver temmelig varmt her, og det er lige det, jeg havde brug for! De passer rigtigt til størrelsen. Jeg fortalte også min ven om disse, og hun fik også et par. Vi er begge glade for vores køb, og det er pengene værd!

Fremragende ridebukser
1 Likes

disse er nogle B Vertigo bukser, som jeg har erhvervet (også bruges om vinteren udgave), og kvaliteten vil ikke skuffe selv i disse. Passformen er stor, alt sammen stram (36 i brug, lidt mindre end normalt 36). Produktet er ikke blevet båret i vask, materialet både med hensyn til overflade og greb og når det er nyt. Snavset klæber ikke :) Et let prisbillet produkt, men jeg kan varmt anbefale det, hvis du leder efter en langvarig buks med fremragende ydelse.

Holdbare bukser
1 Likes

Dette er den tredje bukser af min art, jeg bestilte. Jeg har en lang række arbejdshestebukser at have på, fra dag til ridning, hestepleje og stabilt arbejde. Materialet i disse bukser er det mest holdbare; de ikke fluff, farverne understreger især den smudsafvisende egenskab. Vind- og vandmodstand er også et absolut aktiv, og du kan gå med dem i komplette hænder på en sikker og behagelig måde. Materialet er meget klodset sammenlignet med andre stoffer af b-Vertigo, så bukserne kan stramme lår og bagdel og kalve, især når de bevæger sig og krymper. På den anden side søges lignende "support" fra chaps eller ridestøvler, så det er værd at betragte dette som et par buksestyrker og måske vælge en mere retfærdig størrelse. Influenza er også et uendeligt plus, når du kører eller arbejder, når det er nødvendigt, forbliver fodersækken sikkert mellem lårene, når du hælder foderet fra sækken i kassen. Disse bukser er bedst egnet til lange dage, når der er en lang række at gøre.

Fint, men modellen passede ikke
0 Likes

Disse bukser har smalle lår og en stor talje! Så de passede slet ikke mig. Jeg ville have brug for mere plads til mine lår og min røv. Stadig var taljen bare for stor. Ellers ville det have været absolut dejligt og af god kvalitet!

Godt passende bukser
0 Likes

Materialet var behageligt tyndt, og bukserne sad godt. Størrelsen var rigtig, og leveringstiden var det, der blev lovet.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.